- Makaleler
- 1
Paranormal olay yaşamadım, yaşadıysam da hatırlamıyorum.
Reklam gibi olmasın da, uzun zamandır dinlediğim bir radyo programı var. Radyo programına katılanlar, başlarından geçen paranormal olayları anlatıyorlar. Dinlemek isterseniz:
Reklam gibi olmasın da, uzun zamandır dinlediğim bir radyo programı var. Radyo programına katılanlar, başlarından geçen paranormal olayları anlatıyorlar. Dinlemek isterseniz :
Uyumak mı? Birkaç gün uyuyacağımı sanmıyorum. Özellikle evimden sesler gelirken.Bu gece zor uyuyacağız gibi gözüküyor.
Ya ona ben de tilt oluyorum. Kapak izdivaç programı gibi. Programdaki ses efektleri aşırı kötü. Ama kaliteli bir program.Abi kapak niye izdivaç programı gibi![]()
Uyumak mı? Birkaç gün uyuyacağımı sanmıyorum. Özellikle evimden sesler gelirken.
Paranormal değil ama ben küçükken 9-10 yaşlarında falan üstünden çok sene geçmiş tabii ama hala hatırlıyorum. Gece ne zaman korksam evden tıkır tıkır sesler geliyordu sanki biri inadıma yapıyor gibiydi.![]()
Hocam alın elinize bir Bazooka bu gece nöbet tutun çıkanı indirin![]()
Aman hocam, zaten soğuk evi yıkmaya gerek yokHocam alın elinize bir Bazooka bu gece nöbet tutun çıkanı indirin![]()
Battaniye verin bana yeterli olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.