Yasak konusunda niye bu kadar tutarsızsınız?

İkiyüzlülükle ne alakası var şimdi? YouTube ve Twitch dışında hepsi yasaklansın koymaz bana. TikTok küçük yaştaki çocukları da kötü etkiliyor. TikTok'ta tek eğlence yok. Siyasi propaganda yapan mı desen, din üzerinde prim kasan mı desen? Olan küçük yaştaki çocuklarda oluyor. İleride bu çocuklar büyüyünce isyankar, ırkçı insanlar olacak.

Size koymayabilir ama başkalarına koyar. Siyasi propaganda, din üzerinden prim kasma gibi olaylar diğer platformlarda da bol bol var ve bu yüzden ailemle bile sıkıntı yaşadığım oluyor ama herkeste aynı şeyler yaşanmıyor.

Çünkü tik tok gerçekten de sadece ayakta durup saçma sapan bir video çekince 400.000 beğeni ve zenginlik+ünlülük falan geliyor. Gerçekten çok sınır oluyorum. hiçbir gerekli video yok. YouTube de de aynı durum var zenginlik falan ama daha yararlı. Gerçekten. Mesela ders videoları, bilgi videoları, falan var. Instagram bence artık tik tok gibi galiba. Kullanan arkadaşlarım var ve 'bu ne ya, TikTok gibi her yer de saçma sapan videolar var' falan diyor. Doğru mu bilmiyorum tabii. Zaten kalksa sadece YouTube'ye üzülürüm. Yoksa.

Bir sosyal medya platformu size göre yanlış kullanılıyor olabilir ancak yasal sınırlar aşılmadığı sürece kişilerin özgürlüklerine müdehale edemezsiniz. Varsayalım ki edebilirsiniz, bir platformu bazı kişilerin pek doğru bulmadığınız şekilde kullanması tüm platformun yanlış şekilde kullanılması anlamına gelmez. Ayrıca doğru ve yanlışın bu durumdaki karşılıkları nelerdir, o da ayrı konu.

Bro yavaş

8 yaşındaki kardeşimi TikTok çekmeye çalışırken gördüm. Tabi kendisini uyardım da. Küçük çocukların zihniyetini engeleyen, sanal dilencilerin cirit atığı, ergenlerin cellat baba diye gezdiği bir uygulamanın kime ne faydası var bu ülkede? Kardeşim Enes batur izlese fazla laf etmem ama TikTok’a karşıyım.

Anlatmak istediğim bu işte. Özellikle nadiren yabancı TikTok videoları görüyorum ve milletin gömdüğü şekilde olmuyor mesela.

Bu tür bu durumda iki yüzlü olmak bana koymaz. Yasaklayın gitsin TikTok'u. TikTok kullananlara zararı olurmuş olmazmış zerre umurumda değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

TikTok maalesef Türkiye'de çok iğrenç bir platform. Buradakinin aksine yurt dışında çok güzel, çok yararlı videolar var. Bence TR'de yasaklanmalı çünkü genç çocukların git gide zekası düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…