Yasak konusunda niye bu kadar tutarsızsınız?

• Konuyu başlatan 244012
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 89
  • Görüntüleme 5.968
Facebook, YouTube, Instagram vs. yasaklansa çıldırırsınız ama TikTok yasaklanacak olsa seviniyorsunuz. Neden böyle iki yüzlüsünüz? Herkes aynı kafada mı olmak zorunda? İsteyen TikTok kullanmaz isteyen kullanır. Lütfen tutarlı olun.

TikTok kullanmıyorum ama bu zihniyetten de nefret ediyorum.
Bence haklısın özgürlükler kısıtlanmamalı zaten ama toplumu nasıl yönlendirirsen toplum oraya doğru gider yasaklayarak önüne geçersin ama yarın başka saçma sapan şey açılır oraya kayar toplum bunun bir sonu yok. Online derslerdeki olayları youtube videolarında görebilirsiniz veya çevrenizdeki bir kaç öğretmen arkadaşla sohbet ederseniz ya da 1 saat akşam ajansı seyrederseniz toplum ne halde zaten belli fazla söze de gerek yok sonra bizi niye oraya buraya almıyorlar kaç yıldır kapısında bekliyoruz diye sitem etmeye devam.

Youtube'de insan belgesel izler dizi izler oyun videoları izler çizgi film izler vlog izler bilim izler, Instagram Facebook Twitter'daki insan siyasi şeyleri konuşur gündemi konuşur kendi hayatından konuşur fotoğraf paylaşır, böyle durumlar yaşanır.
TikTok'da napılıyor?

Youtube'de insan belgesel izler dizi izler oyun videoları izler çizgi film izler vlog izler bilim izler, Instagram Facebook Twitter'daki insan siyasi şeyleri konuşur gündemi konuşur kendi hayatından konuşur fotoğraf paylaşır, böyle durumlar yaşanır.
TikTok'da napılıyor?
Ehüehühü. (Arkada sözde havalı bir şarkı.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk videon IQ seviyeniz eksilere düşmesini istiyorsanız bu videoyu izleyin.

Facebook, YouTube, Instagram vs. yasaklansa çıldırırsınız ama TikTok yasaklanacak olsa seviniyorsunuz.
Ya Tiktok'ta bir sürü kötü içerik var en azından Youtube..vs çocuklar için uygun olanı ön plana çıkarıyor. Uygun olmayanı göstermiyor. Eğer birisi kötü bir videoyu çocuklara özel yaparsa dava açılıp idari işlem uygulanır Youtube bu yüzden güvenli ama Tiktok ................... GG

Facebook, YouTube, Instagram vs. yasaklansa çıldırırsınız ama TikTok yasaklanacak olsa seviniyorsunuz. Neden böyle iki yüzlüsünüz? Herkes aynı kafada mı olmak zorunda? İsteyen TikTok kullanmaz isteyen kullanır. Lütfen tutarlı olun.

TikTok kullanmıyorum ama bu zihniyetten de nefret ediyorum.

Twerk izlemeyi çok seviyorsun sanırım.

TikTok yaşı küçük olanları çok kötü etkiliyor. 9 yaşındaki bebe ders çalışmak yerine TikTok çekiyor. Sonra ülke niye gelişmiyor.
Aynısı İnstagram, YouTube hatta Technopat için de geçerli; herkes sürü psikolojisinde TikTok yasaklansın diyor. Hayatımda hiç yüklemedim, sevmem ama yasaklanması için neden yok.
9 yaşında ki çocuk ile ülkenin gelişmişlik düzeyi arasında bağlantı kuranlar oluğu sürece ülke gelişmez.
Sevenler olabilir, bu bir eksi değildir.

İki yüzlülüğün karşılığı ile senin söylediğinin arasında dağlar kadar fark var. Ne diyeceğini bilememişsin insanlara sallıyorsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Umarım bu video fikrinizi değiştirir. :)

Bu hintlilerin içtiği suda bir şey falan mı var? Niye böyleler :D?

Konudaki çoğu kişi olayı anlamamış. Konu TikTok'un yasaklanması değil, konu bir sosyal medya mecrasının yasaklanması.

Sen TikTok'u sevmiyorsun, Instagram'ı seviyorsun. Bugün TikTok'u kapattıkları için sevindin, destekledin; yarın Instagram'ı kapatmak istediklerinde "Böyle iş mi olur" demeyecek misin?
İşte buna değinmek istedim. Anlayan az da olsa varmış en azından.
TikTok kullanmıyorum dediğim gibi ama yasaklanmasını da istemem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı