Yasak konusunda niye bu kadar tutarsızsınız?

Hocam orada da TikTok var değişen bir şey olmaz emin olun.

Bu yazdıklarınız içinde sadece YouTube kullanıyorum kalanı umrumda değil.

TikTok aşırı saçma bir yer. YouTube Facebook Instagram katı kuralları olan yerler. Sen hiç YouTube üzerinde +18 içerikler gördün mü? Ya da hesap açmadan +18 içerikleri gösterdiğini gördün mü?

Ben bir kere TikTok çekimi yapan bir kız bir erkek gördüm kendimden utandım resmen, çok AF edersiniz ama oğlan kızı duvara dayıyor ve bu normal kaldı şimdi...

Konudaki çoğu kişi olayı anlamamış. Konu TikTok'un yasaklanması değil, konu bir sosyal medya mecrasının yasaklanması.

Sen TikTok'u sevmiyorsun, Instagram'ı seviyorsun. Bugün TikTok'u kapattıkları için sevindin, destekledin; yarın Instagram'ı kapatmak istediklerinde "Böyle iş mi olur" demeyecek misin?

@278101 aynı konuya düşmüşüz kızı bulamadım ama TikTok'u buldum nasıl fikir

Vallahi hocam Youtube'a hesap ile giriş yapmayınca şiddet içerikli ve +18 içerikli videoları göstermiyor. Bir de giriş yapsan bile görmek ister misin? Diye soruyor. TikTok çeken birisini bende gördüm hemen o bölgeden uzadım.

Kalite kokan içeriklerden kaçmışsınız hocam

Tiktok doğru kullanılırsa güzel bir platform. Ama bizim ülkemizde salak salak şeyler yapıldığı için berbat bir platform. Bu meme, herşeyi özetliyor. (Editim çok kötü.)

Dosya Ekleri

• 3s68oq.png
    260,2 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…