Yasak konusunda niye bu kadar tutarsızsınız?

• Konuyu başlatan 244012
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 89
  • Görüntüleme 5.968
8 yaşındaki kardeşimi TikTok çekmeye çalışırken gördüm. Tabi kendisini uyardım da. Küçük çocukların zihniyetini engeleyen, sanal dilencilerin cirit atığı, ergenlerin cellat baba diye gezdiği bir uygulamanın kime ne faydası var bu ülkede? Kardeşim Enes batur izlese fazla laf etmem ama TikTok'a karşıyım.

Hocam orada da TikTok var değişen bir şey olmaz emin olun.

Facebook, YouTube, Instagram vs. yasaklansa çıldırırsınız ama TikTok yasaklanacak olsa seviniyorsunuz. Neden böyle iki yüzlüsünüz? Herkes aynı kafada mı olmak zorunda? İsteyen TikTok kullanmaz isteyen kullanır. Lütfen tutarlı olun.

TikTok kullanmıyorum ama bu zihniyetten de nefret ediyorum.
Bu yazdıklarınız içinde sadece YouTube kullanıyorum kalanı umrumda değil.

Facebook, YouTube, Instagram vs. yasaklansa çıldırırsınız ama TikTok yasaklanacak olsa seviniyorsunuz. Neden böyle iki yüzlüsünüz? Herkes aynı kafada mı olmak zorunda? İsteyen TikTok kullanmaz isteyen kullanır. Lütfen tutarlı olun.

TikTok kullanmıyorum ama bu zihniyetten de nefret ediyorum.

TikTok aşırı saçma bir yer. YouTube Facebook Instagram katı kuralları olan yerler. Sen hiç YouTube üzerinde +18 içerikler gördün mü? Ya da hesap açmadan +18 içerikleri gösterdiğini gördün mü?

Ben bir kere TikTok çekimi yapan bir kız bir erkek gördüm kendimden utandım resmen, çok AF edersiniz ama oğlan kızı duvara dayıyor ve bu normal kaldı şimdi...

Konudaki çoğu kişi olayı anlamamış. Konu TikTok'un yasaklanması değil, konu bir sosyal medya mecrasının yasaklanması.

Sen TikTok'u sevmiyorsun, Instagram'ı seviyorsun. Bugün TikTok'u kapattıkları için sevindin, destekledin; yarın Instagram'ı kapatmak istediklerinde "Böyle iş mi olur" demeyecek misin?

@278101 aynı konuya düşmüşüz kızı bulamadım ama TikTok'u buldum nasıl fikir :)

Vallahi hocam Youtube'a hesap ile giriş yapmayınca şiddet içerikli ve +18 içerikli videoları göstermiyor. Bir de giriş yapsan bile görmek ister misin? Diye soruyor. TikTok çeken birisini bende gördüm hemen o bölgeden uzadım.

Vallahi hocam YouTube'a hesap ile giriş yapmayınca şiddet içerikli ve +18 içerikli videoları göstermiyor. Bir de giriş yapsan bile görmek ister misin? Diye soruyor. TikTok çeken birisini bende gördüm hemen o bölgeden uzadım.

Kalite kokan içeriklerden kaçmışsınız hocam :)

Tiktok doğru kullanılırsa güzel bir platform. Ama bizim ülkemizde salak salak şeyler yapıldığı için berbat bir platform. Bu meme, herşeyi özetliyor. (Editim çok kötü.)

Dosya Ekleri

• 3s68oq.png
    3s68oq.png
    260,2 KB · Görüntüleme: 60
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı