Yasak konusunda niye bu kadar tutarsızsınız?

• Konuyu başlatan 244012
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 89
  • Görüntüleme 5.983
Ülkenin geri zekalılık oranını yükselttiği için. Sence 16 yaşında bir kızın sokak ortasında, erkek sesi ile ergence bir şeyler deyip, sonra arkasını dönüp trap müzikle yürümesi normal bir şey mi? Ya da şu. Sen uyu ya ben izlerim. 2 kişi kamerası açık. Arkada mal bir müzik. O diyor sen uyu ben izlerim. O diyor yok, yok sen uyu ben izlerim. Oda çakma, fake bir şekil de uyumuş gibi yapıyor, ve video bitiyor. Böyle bir uygulama neden dursun? Senin dediğin wikipedia bilgi ortamı. Sen zaten böyle saçma ortam ile karşılaştırdığın zaman zaten sende mantık aramam. YouTube'un neyi var peki? Ben oradan uzaktan eğitim ile anlamadığım dersleri izliyorum. Böyle yararlı platformlar ile TikTok'u karşılaştırmak çok saçma.

Platform saçmalığın daniskası resmen de ondan. Yüklemek gibi bir hata yaptım ve girdim. Bomboş bir uygulama hiçbir + yönü olmaz mı bir uygulamanın ya? Milletin dans ettiği, tutmazsa ve kadınsa orasını burasını açıp dans ettiği, 10-15 yaşındaki çocukların bir şeylerle hava atmaya çalışması, bütün kitleyi başından beridir uygulamayı kullandığı için kendisine çeken ve kendini oranın kralı olarak düşününen aynı diğerleri gibi 'ailemiz 😍😍🥰 <333' takılan yok 'ödcfabc123' saçma salak gurup isimleri falan. Adam kendisi ve 2-3 milyon takipçisiyle crew kurmuş bir nevi, 11 yaşındaki çocuk geliyor daha 3. videosunu izleyip ben 'ödcfabc123' üm diyor. Adı tam aklımda değil ama ödc ile başladığından eminim :D. Yok abi nereden bakarsan bak elle tutulur yanı yok platformun. Ülkedeki belirili bir kitle zaten böyle TikTok kullanmaya meyilli, bunlarda zaten kendini direk gösteren kitle. Benim üzüldüğüm aslında böyle olmayan ve buraya girdikten sonra saçmalayacak nesiller :D. Yazık cidden ben hala içinde geçirdiğim 15 dk ya yanıyorum...
Bunlar her platformda yok mu zaten? Sadece burası biraz daha öne çıkardı bence.
Ülkenin geri zekalılık oranını yükselttiği için. Sence 16 yaşında bir kızın sokak ortasında, erkek sesi ile ergence bir şeyler deyip, sonra arkasını dönüp trap müzikle yürümesi normal bir şey mi? Ya da şu. Sen uyu ya ben izlerim. 2 kişi kamerası açık. Arkada mal bir müzik. O diyor sen uyu ben izlerim. O diyor yok, yok sen uyu ben izlerim. Oda çakma, fake bir şekil de uyumuş gibi yapıyor, ve video bitiyor. Böyle bir uygulama neden dursun? Senin dediğin wikipedia bilgi ortamı. Sen zaten böyle saçma ortam ile karşılaştırdığın zaman zaten sende mantık aramam. YouTube'un neyi var peki? Ben oradan uzaktan eğitim ile anlamadığım dersleri izliyorum. Böyle yararlı platformlar ile TikTok'u karşılaştırmak çok saçma.
İyi ki Wikipedia yazdım ha. Oradan laf atın sadece. Wikipedia daha yararlı biliyorum. Zamanında yasaklandığı için yazdım. Dediğiniz tarzda insanlar her platformda var ki.

Bunlar her platformda yok mu zaten? Sadece burası biraz daha öne çıkardı bence.

Bak TikTok kötü bir uygulama değil sadece burasına katılıyorum. Ama IQ seviyesi kromozom sayısına eşit olan kişilerin boş beleş videolar çekmesi yüzünden kötü bir uygulama. TikTok'u kötü yapan kitlesidir. Net.

Bak TikTok kötü bir uygulama değil sadece burasına katılıyorum. Ama IQ seviyesi kromozom sayısına eşit olan kişilerin boş beleş videolar çekmesi yüzünden kötü bir uygulama. TikTok'u kötü yapan kitlesidir. Net.
Kitlesi yüzünden yasaklayacaksak birçok şeyi yasaklamak lazım ama doğru mu bu?

TikTok'ta olan kişilerin IQ seviyesini ölçebilmek için negatif sayılara inmemiz gerekebilir.

İyi de alakası yok ki. Sen insanlar sanki yasak kelimesini sevmeli ya da sevmemeli gibi düşünüyorsun.
Gerçekte ise insanlar sevdikleri şeylerin yasaklanmasına üzülürken sevmediklerinin yasaklanmasına seviniyor. Bu kadar basit.
Bahsettiğimiz platformlar ama. Suç işlemiş insan, grup vs. falan değil. Yasaklanması bayağı kişiyi etkiliyor.

Tabii doğamızda var galiba.
Bak her uygulamayı her yaştan kullanan kişiler var ona kalırsa bütün sosyal medyaları kapatalım? Sadece TikTok dışındakiler birer istisna. Sebebini açıkladık zaten.
Yakınlarımda da TikTok kullananları görüyorum ama en fazla izleyip geçiyorlar. Herkes oradakiler gibi de davranmıyor. Bir yandan başka ülkelerden paylaşılan bazı içerikler güzel oluyor.

Bu tür uygulamaların herkes tarafından kullanımı farklı olur. Yanımda TikTok kullanan insanlardan gördüğüm kadarıyla, nerede değişik hareketler yapan kişiler var, nerede cinselliği kullanarak para kazanmaya çalışan varsa orada. Tabi bu sadece bu platformda değil bazılarında da var fakat bu diğerlerinin aksine daha tehlikeli. Özellikle küçük yaştaki kişileri etkileyen, bu toplum ahlakını bozan bazı hareketleri popülerliğe yoran, insanlar çıkartıyor ortaya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı