Yaşanan depremde birçok bina yıkıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Küçük bir sarsıntıya uyandım, Kocaeli ilinde olmuş sanırım. Annem gece Allah korusun “deprem falan olursa” tarzı bir muhabbet geçirdi. Korkuyla uyandıktan sonra bu haberi görünce kendimden geçtim. Ben yıllarca Diyarbakır ilinde yaşadım ve geleli daha 11 ay oldu. Bizim yaşadığımız evlerde bir şey yokmuş çok şükür, Elazığ depremini hissetmiştim. Allah korusun çok korkunç.

Niğde'de yaşıyorum. Uyuyordum ani bir şekilde huzursuzluk duyarak uyandım. Adeta hissettim. Ne olduğunu anlamaya çalıştım. Sarsıntıyı hissedince masanın altına çöktüm tutundum. Sarsıntı geçince arabaya indik aşağıya. Arabanın önünden kedi gibi bir şey geçti korku ile sağa sola kaçıyordu. Sonra bir baktık kedi değilmiş sansarmış. Şaşırdık hayvanlar deprem anında şaşırıyor.

Akrabamizin binası komple yıkıldı Diyarbakır da Neyse ki kurtulmuştar şansa Allah yardim etsin.

İzmir'liyim, belki ben hissetmedim ama hisseden ve etkilenen vatandaşlara buradan geçmiş olsun dilerim. Umarım daha da büyümez bu deprem....

Allah yardımcımız olsun. Yaralananlara Allah şifa versin, rahmetli olanlara Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Son düzenleme:
Ben de Kayseri'deyim. Burada da yıkılan bina sanırım yok ama aramalar var. Çok kötü hissedildi gerçekten de. Özellikle depremin merkez illerindeki görüntüler gerçekten korkunç.
Düzeltme ilçelerdeki bazı binalar yıkılmış maalesef Kayseri'deki.

Çok kötü cidden. Geçmiş olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…