Yaşanan depremde birçok bina yıkıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Küçük bir sarsıntıya uyandım, Kocaeli ilinde olmuş sanırım. Annem gece Allah korusun “deprem falan olursa” tarzı bir muhabbet geçirdi. Korkuyla uyandıktan sonra bu haberi görünce kendimden geçtim. Ben yıllarca Diyarbakır ilinde yaşadım ve geleli daha 11 ay oldu. Bizim yaşadığımız evlerde bir şey yokmuş çok şükür, Elazığ depremini hissetmiştim. Allah korusun çok korkunç.

Niğde'de yaşıyorum. Uyuyordum ani bir şekilde huzursuzluk duyarak uyandım. Adeta hissettim. Ne olduğunu anlamaya çalıştım. Sarsıntıyı hissedince masanın altına çöktüm tutundum. Sarsıntı geçince arabaya indik aşağıya. Arabanın önünden kedi gibi bir şey geçti korku ile sağa sola kaçıyordu. Sonra bir baktık kedi değilmiş sansarmış. Şaşırdık hayvanlar deprem anında şaşırıyor.

Öncelikle selam. Büyük ihtimalle çoğunuz yaşanan depremi hissetmişsinizdir. Yaklaşık 30 saniye sürdü bu deprem ve güneydoğu Anadolu bölgesine kadar hissedildi. Bu olaydan sadece Türkiye'de etkilenmedi. Fakat bu depremde birçok bina yıkıldığı söyleniyor. Yıkılan binaların olduğu şehirler büyük ihtimalle Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş. Ölen veya yaralanan olduğu bilinmiyor. Şimdilik herkese geçmiş olsun diyorum.

Akrabamizin binası komple yıkıldı Diyarbakır da Neyse ki kurtulmuştar şansa Allah yardim etsin.

İzmir'liyim, belki ben hissetmedim ama hisseden ve etkilenen vatandaşlara buradan geçmiş olsun dilerim. Umarım daha da büyümez bu deprem....

Allah yardımcımız olsun. Yaralananlara Allah şifa versin, rahmetli olanlara Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Son düzenleme:
Ben de Kayseri'deyim. Burada da yıkılan bina sanırım yok ama aramalar var. Çok kötü hissedildi gerçekten de. Özellikle depremin merkez illerindeki görüntüler gerçekten korkunç.
Düzeltme ilçelerdeki bazı binalar yıkılmış maalesef Kayseri'deki.

Az önce Balıkesir'de deprem yaşandı.
1675658395491.png

Ne 30 saniyesi hocam 3 kez deprem oldu 2 tane büyük 1 tane küçük hepsi rahat 1 dakika sürdü ve şiddeti 7,4 Allah yüzümüze baktı evden zor kaçtık. İlk depremden sonra birşey olmaz dedik 5 dakika sonra daha kötü sallandı Allah kimseye yaşatmasın.
Çok kötü cidden. Geçmiş olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı