Yaşanılan apartmanda boş port yok

• Konuyu başlatan SpeeQ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 3.923
Daha fazla  
Yaşadığım apartmanda boş port yok ve ben NetSpeed adlı internet sağlayıcısını kullanmak istiyorum. ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş kadere bak ya ben de Superonline kullanıyorum ve 1 saat önce Netspeed VDSL almak için başvurumu yaptım ve bende de durum aynı gibi sanırım boş port kalmadı binada ama konuştuğumda port kalmasa bile çekiyorlar elektrikçiler dedi ve elektrikçi ile konuştum evet hallederiz dedi hocam.
Başka İnternet sağlayıcılarına bakınız. Bazen başkalarında çıkıyor.
Hocam boş porttan kastı ankastre kutusundaki kablo yeri yani orda boş port yoksa diğer sağlayıcılarda da aynı durum olacak İSS ile alakalı değil denilen olay.

Evet neredeyse sokaktaki herkesin altyapısı VDSL destekliyor ve port sorunları yok fakat benim oturduğum bina dahil birkaç binada port yok ve sadece ADSL veriliyor.
Bende de benim yaşadığım binayı sorgulayınca port yok diyor. Yan ve komşu binalarda sorun yok. Benim apartman içinde yeterince port yok sanırım. Bulunduğum bina da ve diğer binalarda VDSL altyapı mevcut.
Acaba sizinki de aynı sorun mu diye sormak istedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı