Yaşanılan olumsuz olayları sürekli kafada tekrarlamak

Semihgrrrrr

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da yazdığı gibi en küçük olumsuz olayı bile saatlerce, günlerce kafamda tekrarlıyorum. Eğer şöyle yapsaydım veya böyle olmasaydı gibi cümleler kafamda tekrarlanıyor. Çocukluktan beri zorbalığa uğraşmış biriyim. Kıyafetlerimden, kilomdan, boyumdan, yürüme şeklimden ve konuşmamdan. İnsanların normal karşıladığı şeyleri yaparken bilr içimde bir utanç, stres oluyor. Örnek veriyorum okulda utanç verici bir olay yaşadım ancak bu büyütülecek bir şey olmamasına rağmen kafamda binlerce kez tekrarlanıyor, bu olay yaşantım etkiliyor. Halihazırda YKS öğrencisiyim son 1 ayın önemini biliyorsunuzdur. İnternetten araştırdığımda OKB, overthinking sendromu gibi şeylerle karşılaştım. Ergenlikten dolayı olduğunu düşünmüyorum çok sessiz sakin birisiyimdir pek fazla arkadaşım yok arkadaşım olsa bile sosyal ortamlarda pek ciddiyr alınmayan biriyim. Özet olarak sorunum kafamda bir olayı sürekli tekrarlıyorum ve bu yemek yememe normal şeyler yapmama engel oluyor yaklaşık 4 yıldır bu şey ile uğraşıyorım. Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim iyi kötü önerilerinizi bekliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı