Böyle bir kanun yok ne yazık ki. İlahi adalete inanmıyorum, adalet dediğimiz kavram insanlar tarafından oluşturulmuş bir şey.
Adalet allahındır hükmü koyan odur o nasıl dilerse öyle olur.
Böyle bir kanun yok ne yazık ki. İlahi adalete inanmıyorum, adalet dediğimiz kavram insanlar tarafından oluşturulmuş bir şey.
Hocam size biliyorsunuz demedim, beğenmek yerine onu atmışım.@Webcam kullanan insan Hocam biz nereden bilelim suçlu cezasını bulacak mı? Bulmadan da ölebilir. Allah'ın takdiri bunda yanlış olan şaşırılacak olan ne?
Umarım dostum.Umarım söylediğimiz şeylere inancımız tazelenir ve daha iyi günler uyanırız dostum.
Psikolojik olarak beni çökerten çökmeden ölmeyecekse böyle adaletin adaletsizliğine tüküreyim.Yaşattığını yaşamadan ölenler var.
Bu evrensel bir düşünce değilAdalet allahındır hükmü koyan odur o nasıl dilerse öyle olur.
Psikolojik olarak beni çökerten çökmeden ölmeyecekse böyle adaletin adaletsizliğine tüküreyim.
Psikolojik olarak beni çökerten çökmeden ölmeyecekse böyle adaletin adaletsizliğine tüküreyim.
Sorum bu arkadaşlar: Yaşayan yaşattığını yaşamadan ölmez mi?
Gayet basit ve anlaşılır bir soru bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.