Yaşımdan küçük görünüyorum

Harbimi ya bu arada 3-4 aydır wax sprey falan kullanıyorum daha önceden hiç kullanmadım ondan olabilir mi çünkü saçlarım çok sağlıklı ve ailede kimse kel falan değil ve saçları herkesin gür hacimli çok sağlıklı.
Olabilir. Wax ve jole kullanma. Onlar saçları döküyor. Tamam güzel bir hacim veriyor ama.

Öncelikle merhaba. Kendimi biraz tanıtayım. Lise 3 gidiyorum ve küçüklükten beri en büyük hayalim ünlü olmak. Bunun da en kolay yolu TikTok diye TikTok çekiyorum ama çok ufak durduğum için videolarım hem az izleniyor çocuk gibi duruyorum. 17 yaşındayım ama 14 gibi duruyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Yardım edin.
Tiktok kullandığına göre gerçekten 14 yaşındasın mental olarak 🙂. Yok fiziksel formun da 14 yaşındaysa onu biz düzeltemeyiz.

TikTok kullandığına göre gerçekten 14 yaşındasın mental olarak 🙂. Yok fiziksel formun da 14 yaşındaysa onu biz düzeltemeyiz.

Mecburum TikTok kullanmaya hayallerim olduğu için en kolay TikTok gidip de YouTube'tan başlamak daha zor YouTube'da takipçisi olmayanların videosu izlenmez genelde TikTok'ta öyle değil.

Sende farklı videolar çek. Çok sapıtman gerekiyor artık ünlü olmak için. Tiktok yerine Instagram'ı tercih edebilirsin. Kitlesi daha iyidir. Orada bilgilendirici içerikler paylaşırsan birinin karşısına düşebilir videoların

İnstagram'ın kitlesinin biraz sert olacağını ve özgüvenini kıracağını düşünüyorum. Tiktok en azından biraz daha saygılı.

Vallahi inşallah kel falan olmam çünkü saçlarım çok güzel çevrem hep söylüyor saçların çok güzel çok şanslısın falan gibisinden.
Evet çok şanslısın keşke senin gibi saçlarım olsaydı.

Sen Instagram'da meşhur olmaya bak. Bu işte büyük para olabiliyor.

Hmm ama TikTok daha kolay gibi yani TikTok'ta bari 10k takipçi olup Instagram'a geçsem daha iyi olur diye düşünüyorum zaten TikTok çöp sadece ufak bir kitle toplamak hedefim.

Evet çok şanslısın keşke senin gibi saçlarım olsaydı.

Ama saç dökülmesi korkutuyor gerçekten. inşallah durur

Bir gün Instagramda gençlik resimimi yükledim, sorma bir ABD li kızdan (sevmiş) yakayı kurtarmak için çok uğraştım.Sonu iyi oldu.

Dosya Ekleri

• ORHAN KIYAK (2).jpg
    ORHAN KIYAK (2).jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Sende farklı videolar çek. Çok sapıtman gerekiyor artık ünlü olmak için. Tiktok yerine Instagram'ı tercih edebilirsin. Kitlesi daha iyidir. Orada bilgilendirici içerikler paylaşırsan birinin karşısına düşebilir videoların
Instagram' ın kitle de aynı beter hocam. Youtube daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı