Yaşımdan küçük görünüyorum

Öncelikle merhaba. Kendimi biraz tanıtayım. Lise 3 gidiyorum ve küçüklükten beri en büyük hayalim ünlü olmak. Bunun da en kolay yolu TikTok diye TikTok çekiyorum ama çok ufak durduğum için videolarım hem az izleniyor çocuk gibi duruyorum. 17 yaşındayım ama 14 gibi duruyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Yardım edin.

Aslında kimse senle dalga geçmiyorsa veya izlenmelerine bu etki etmiyorsa bir şey olacağını zannetmiyorum, ben de küçük gösteriyorum istersen atabilirim buraya:

Dosya Ekleri

• 1726315724958.png
    1726315724958.png
    125,5 KB · Görüntüleme: 57
Ama saç dökülmesi korkutuyor gerçekten. inşallah durur
Biberiye yağı kullan. Keşke senin gibi saçlarım olsaydı.

Aslında kimse senle dalga geçmiyorsa veya izlenmelerine bu etki etmiyorsa bir şey olacağını zannetmiyorum, ben de küçük gösteriyorum istersen atabilirim buraya:
Eray küçüklük fotoğrafı

Vallahi moralimi yükselettin kral adamsın bu arada yüzüm pürüzsüz sivilce falan hiç yok kaşlarım çok az var oda biraz küçük gösteriyor ve sakal bıyık %0 geç ergenlikten kaynaklanabilir bunlar belki.

Not: Bir de TikTok hesabımın kullanıcı adını burada vermek yasak mı serbest mi versem videolara baksanız çok mu kötü böyle devam mı edeyim çünkü kendim anlayamıyorum sizler daha iyi analiz edersiniz.
Kralım kaşlarının az seyrek olması bence olumsuz bir şey değil, sivilce konusu da aynı şekilde. Sakal mevzusu da genetik, 20 yaşında sakalı çıkmayanlar var. Dediğim gibi, bunlar problem değil, geç ergenlik dediğin olay farklı bir şey sen normalsin. Bu konular hakkında seninle negatif konuşanlar var ise problem sende değil onlarda, bunu unutma.

TikTok kullanıcı adını yazman bence yasak değil. Yaz eğer yasaksa moderatörler siler.

Kralım kaşlarının az seyrek olması bence olumsuz bir şey değil, sivilce konusu da aynı şekilde. Sakal mevzusu da genetik, 20 yaşında sakalı çıkmayanlar var. Dediğim gibi, bunlar problem değil, geç ergenlik dediğin olay farklı bir şey sen normalsin. Bu konular hakkında seninle negatif konuşanlar var ise problem sende değil onlarda, bunu unutma.

TikTok kullanıcı adını yazman bence yasak değil. Yaz eğer yasaksa moderatörler siler.

Anladım teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı