Yaşlılara Saygı Duymuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ülkedeki eğitim ve ahlak seviyesinin ne kadar düştüğünü bir kez daha gördük. (Bazılarına buna kendimde dahil çok bilgili demiyorum. Sadece bu kadarda olmaz dediğim için yazmış olduğum bir şeydir.)
Keşke bunu eğitim ve ahlak seviyesi düşükler de görse de biraz gayret etseler. Milletin giyimine karışmamayı öğrenseler keşke.

kedicik tarikatina yapilan operasyonlar diger tarikatlara da yapilir.
Uyarı: Bu bahsedilen kedicik tarikatının Sosyal'deki kedi severlerle, Technopat kedi lobisi ile alakası yoktur.

Kapılarımızın önüne bir tas su koyalım "kedicikler" (ne mutlu bize (Adnan'ın kediciklerinden bahsediyorum hani 2 ayaklı ve 5 kilo makyajlı olan)) evsiz kaldı.

Empati, saygı, hoşgörüden uzaklaştırılıp, halkın kutuplaştırılmasının en güzel örneği. Ne yazık ki bunlar devam edecek. Bugün YouTube'da adını vermeyim reklam olur, bir bodybuilding trainer gördüm, kendisi Türk ve ABD'de ikamet ediyor. Adam paket paket, kilo kilo kırmızı etleri dolduruyor, yıllık 250-300 kilogram kadar et tükettiğini belirtiyor, tahminimce 10 ila 15 dolar arasında değişiyor kilosu, $15 olsun bir kilo et, adam 15 birim paraya 1 kilo kırmızı et alabiliyor ve sonra altında bu zihniyetteki insanlar ağlıyor "Vay efendim biz yiyemiyoruz sen nasıl atarsın bu videoyu?" diye. Bizde ise 50-55 civarı sanırım şuan, bu kadar hayvancılığa uygun coğrafyada et ithal eden zihniyetle aynı düşünceye sahipler, güçlerini oradan alıyorlar, o yüzden bunlar bir kuru ekmeğe muhtaç olmadan akılları başına gelmez.

Ben onlar icin evlerinize alin sokakta kalmasinlar diyorum. Ehheeheh. Badana yapmak zorunda kalabilirsiniz ama. Cunku PRO makyoz degilsiniz herhalde. Heheheh.

Sizlere geçmişten örnek vereyim amaç siyaset değildir. Erbakan hoca başa geldiğinde etrafra şeriat isterizciler türemeye başlamıştı. Buda onun gibi bir şey. Önü açılıyor böyle insanların. Haber kanalları ve diziler aracılığı ile insanlarımız, yani okumamış veya anlama kapasitesi düşük insanlar, laiklik ve hukuk üstünlüğünü değil de dini örf ve adetleri üstte tutar olmuş. Bu yanlıştır ve düzeltilmesi gerekir. Eğer önlem alınmaz ise bunlardan daha kötü olaylara şahitlik ederiz. Allah korusun diyorum.

Mükemmelsin dostum agzina saglik.

Şeriat isteriz diyen insanlara tepeden bakmışsın birazcık. Senin şeriat istemiyor olman nasıl bir fikir ise, o kişinin de şeriat istiyor olması bir fikir ve bunu belirtmekte özgür. İsteyen istediği zaman fikrini söylemeli, şeriat da istiyor olabilir, kominizm gelsin de diyor olabilir. Tek bir doğru var o da benim düşündüğüm inancı esas problem. Bu tarz sosyal meselelerin tek bir doğru cevabı yok o yüzden genel geçer bir doğru belirtilip de aksi fikir beyan edenleri cahil ilan etmek büyük hata. Bunları sen yapıyorsun da ben eleştiriyormuşum gibi oldu ama aslında genel olarak fikrimi söylüyorum, kusuruma bakma lütfen.

Bu başlıkta belirtilen olaydaki problem, bir insanın diğerinin giyim kuşamını haddinden fazla eleştirmesi, insanların zamanını alması ve onlara müdahale etme hakkını kendinde bulması.

Dini inançları yüzünden benimle asansöre binmek istemeyen insanların çoğu, ben asansöre binince iniyorlardı şimdiye kadar. Madem otobüsün kaza yapacağını düşünüyor, insin. Bu kadar basit.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…