@BilgisayarKurdu çok haklısınız. Milletin mini eteğine karışan ve başörtülere karışan insanlardan bıktım.
Uyarı: Bu bahsedilen kedicik tarikatının Sosyal'deki kedi severlerle, Technopat kedi lobisi ile alakası yoktur.kedicik tarikatina yapilan operasyonlar diger tarikatlara da yapilir.
Ben onlar icin evlerinize alin sokakta kalmasinlar diyorum. Ehheeheh.Uyarı: Bu bahsedilen kedicik tarikatının Sosyal'deki kedi severlerle, Technopat kedi lobisi ile alakası yoktur.
Kapılarımızın önüne bir tas su koyalım "kedicikler" (ne mutlu bize (Adnan'ın kediciklerinden bahsediyorum hani 2 ayaklı ve 5 kilo makyajlı olan)) evsiz kaldı.
Mükemmelsin dostum agzina saglik.Sizlere geçmişten örnek vereyim amaç siyaset değildir. Erbakan hoca başa geldiğinde etrafra şeriat isterizciler türemeye başlamıştı. Buda onun gibi bir şey. Önü açılıyor böyle insanların. Haber kanalları ve diziler aracılığı ile insanlarımız, yani okumamış veya anlama kapasitesi düşük insanlar, laiklik ve hukuk üstünlüğünü değil de dini örf ve adetleri üstte tutar olmuş. Bu yanlıştır ve düzeltilmesi gerekir. Eğer önlem alınmaz ise bunlardan daha kötü olaylara şahitlik ederiz. Allah korusun diyorum.
Sahibinden'de yeterli ilan var ama 235823578 kat boyaya ne kadar para alırlar bilmem.Ben onlar icin evlerinize alin sokakta kalmasinlar diyorum. Ehheeheh.Badana yapmak zorunda kalabilirsiniz ama. Cunku PRO makyoz degilsiniz herhalde. Heheheh.
![]()
Konu dışında bile konu dısina ciktik ban yiyecegiz. Hahaha.Sahibinden'de yeterli ilan var ama 235823578 kat boyaya ne kadar para alırlar bilmem.
Boya Ustası ve Boyacı Hizmetleri Sahibinden.com'da! "badana" arama sonucu
Neyse konu dışına biraz çıktık ama zaten konu konu dışında.![]()
Sizlere geçmişten örnek vereyim amaç siyaset değildir. Erbakan hoca başa geldiğinde etrafra şeriat isterizciler türemeye başlamıştı. Buda onun gibi bir şey. Önü açılıyor böyle insanların. Haber kanalları ve diziler aracılığı ile insanlarımız, yani okumamış veya anlama kapasitesi düşük insanlar, laiklik ve hukuk üstünlüğünü değil de dini örf ve adetleri üstte tutar olmuş. Bu yanlıştır ve düzeltilmesi gerekir. Eğer önlem alınmaz ise bunlardan daha kötü olaylara şahitlik ederiz. Allah korusun diyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.