Yatılı mı? Servis mi?

Ama in bin falan olmayacak. Yatılı kalmayıp metroyla gideyim dedim denedim bir kere, acayip yorucu oluyor. Bir metrodan in bir metroya koş merdivenlerden paldur küldür koş Ring'e bin. Ankara'da yaşayanlar beni çok iyi anlayacaktır.


Ailemi özlerim. Ve orada nasıl arkadaşlar olacağını da bilmiyorum. Sınıfım belli oldu hatta WP grubu bile açtık. Arkadaşlarımdan hiç yatılı kalan yok.
Ben yatılıda 4 gün kaldım. Benim kaldığım yer süleymancıların talebe yurduydu, hiç alışamadım Yurt hapishane gibiydi, hocalar çıkınca birbirimizle dövüşüyorduk hocalar kamera ile gördükleri halde müdahale etmiyorlardı sabah saçma sapan ilahilerle uyandırıyorlardı dangalaklar, gece horlayan tipler vardı. Sessiz sakin biriysen ezerler, bende onlar gibi keko olduğumdan aralarına almışlardı sessiz sakin kişilere iyi davranmıyorlardı haraç falan istiyorlardı. Ben tasvip etmem zaten 4.gün bavulu toplayıp geldim, eski okuluma eski arkadaşlarıma kavuştum. :) Güzel Günlerdi ama. Orada kalırsam intihar etmeyi bile düşünmüştüm. Lise ortamı berbattır bu arada herkese hemen güvenip arkadaş olma mesafe ve ciddiyet her zaman iyidir.
 
Eğer yol 1 saat tutacaksa, ben servis ile gidip gelmeyi tercih ederdim. Ama gel gelelim ki, yatılı kalmak insanı olgunlaştırır. Ailenden uzak bir hayat kurmanın, ilk adımlarını öğrenmiş olursun. Aile rahatlığı hiçbir yerde olmadığı için hayatın zorluklarından bir haber yaşanıyor.
 

Geri
Yukarı