Yavaş konuşmak

Gülenler umursamayın bir şey olmaz bende yoklamada tam tamına 6 saniye sonra cevap verdim hoca dedi yarım saat sonra cevap verseydin diye.

Bana da öyle oluyor hocalar hep bana diyor 1 saat sonra cevap ver diye bende bu yüzden utanıyorum bir de hocalar bunu sınıfın içinde söylüyor ya bu sefer herkese rezil oluyorum bana gülüyorlar.

Babamın neden götürmediğini söyleyeyim çünkü babama göre ben kendimi bilerek böyle yapıyormuşum benim hiçbir şeyim yokmuş geçen gün 1 saat ağladım size hakkımı helal etmiyorum beni doktora götürün dedim ama yine de götürmediler.
Neden böyle düşünüyor ki doktora götürmek çok mu zor veya bunu bilerek niye yapasın ki peki annen ne diyor bu duruma?

Annem beni destekliyor babama beni doktora götürmesini söylüyor ama babam götürmüyor sürekli bana konuşma tembeli diyor.
Tamam o zaman annene diyebilirsin nasıl olsa seni destekliyor eğer baban buna karşı çıkıyorsa habersiz bir şekilde doktora gidebilirsiniz sonuçta senin sağlığın söz konusu.

Tamam o zaman annene diyebilirsin nasıl olsa seni destekliyor eğer baban buna karşı çıkıyorsa habersiz bir şekilde doktora gidebilirsiniz sonuçta senin sağlığın söz konusu.

Annemin parası olmadığı için beni doktora götüremiyor babamdan para istiyor babam para vermiyor.

Aynı sorunu bende yaşıyorum.
Hızlı konuşma sorunum var söze normal şekilde girince harf yutmaya başlıyorum ama 1-2 saniye durup söyleyince normal oluyor sizde böyle bir sorun olabilir mi?

Hayat zor... Baban vicdansızın teki bunu bil yeter.

Hayır aslında babam iyi biri ama beni neden doktora götürmediğini anlamıyorum sonuçta benim sağlığım daha önemli.
Aynı sorunu bende yaşıyorum.
Hızlı konuşma sorunum var söze normal şekilde girince harf yutmaya başlıyorum ama 1-2 saniye durup söyleyince normal oluyor sizde böyle bir sorun olabilir mi?

Bende öyle 1-2 saniyede geçmiyor 2 yıldır böyleyim hala geçmedi konuşurken sürekli duraksıyorum.

Hayır aslında babam iyi biri ama beni neden doktora götürmediğini anlamıyorum sonuçta benim sağlığım daha önemli.

Bende öyle 1-2 saniyede geçmiyor 2 yıldır böyleyim hala geçmedi konuşurken sürekli duraksıyorum.
Konuşma sırasında size dur diyen bir his varsa harf yutmaya başlamışsınızdır.
Söylemek istediğiniz şeyleri içinizden heceleyerek dışınızdan birleştirerek söylemeye çalışın duraksama sürenizi azaltır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı