Yavru kedi ne zaman alışır?

Delikler arasındaki mesafeye bakın dişinin genital açılışı yüksekte ve anüse yakındır. Erkeğin genital açılışı aşağıda ve anüsten uzaktır. Genital açıklığın yukarısına bakın orada testisleri görürseniz elinizde bir erkek var demektir.
Hocam boyle bir şey diyor ama bence hiç ugrasmayin asi icin goturdugunuzde sorabilirsiniz.

Delikler arasındaki mesafeye bakın dişinin genital açılışı yüksekte ve anüse yakındır. Erkeğin genital açılışı aşağıda ve anüsten uzaktır. Genital açıklığın yukarısına bakın orada testisleri görürseniz elinizde bir erkek var demektir.
Hocam boyle bir şey diyor ama bence hiç ugrasmayin asi icin goturdugunuzde sorabilirsiniz.
Böyle hocam.

1727334559151.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sanki erkek gibi geldi.

Hocam ne oldu naptiniz kendinizde size alisti mi?

Vallahi hocam bilmiyorum. Tam süt oğlan çıktı. Ayrıca çok korkak, geçen dışarı çıkardım. Arabanın motoruna girdi 2 saat onunla uğraştım. Cesaretlendirmek için ne yapacağım bilmiyorum.

Vallahi hocam bilmiyorum. Tam süt oğlan çıktı. Ayrıca çok korkak, geçen dışarı çıkardım. Arabanın motoruna girdi 2 saat onunla uğraştım. Cesaretlendirmek için ne yapacağım bilmiyorum.

Hocam bence daha bu kadar kucukken disari cikarmanizi onermem ve eger topraga deyerse ya da sokak hayvanlarinin oldugunu ya da dolastigi yerden yururse butun asilari gidiyor ve disari alisir ve evade durmak istmeyebilir hocam.Yani Eger disari cikaracaksaniz bile ilk once eve alistirmanizi oneririm.

Hocam bence daha bu kadar kucukken disari cikarmanizi onermem ve eger topraga deyerse ya da sokak hayvanlarinin oldugunu ya da dolastigi yerden yururse butun asilari gidiyor ve disari alisir ve evade durmak istmeyebilir hocam. Yani eger disari cikaracaksaniz bile ilk once eve alistirmanizi oneririm.

Yasak ona zaten hocam daha da dışarı çıkarmam. Zaten eve gelince iyice yıkadım ama küstü bana.

Yasak ona zaten hocam daha da dışarı çıkarmam. Zaten eve gelince iyice yıkadım ama küstü bana.

Yani hocam yikarken sakin kulaklarina su kacmasin ona dikkat edin. Yılda Extreme durumlar olmadikca 1 veya 2 keza yikayin maksimum simdi biraz korkmus ve size kusmus olabilir ama onu cok korkutmucak seyler yapin yani yeni yerlere goturmeyin cunku kafasi karisabilir ilk bir size ve eve alissin yeni ortamlar gormesine gerek yok yoksa kafasi karisir size ve eve cok alisamaz hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı