Yavru kediler için veteriner masrafları ne kadar tutar?

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 **Msi GTX 1070Ti Gaming X** Team T-Force 4x8 3200MHz CL16** Asus Prime B450M-A II **BenQ XL2411 144Hz@1ms**
Meslek
Uçak Teknikeri
Dün apartmanın önüne 3 tane yavru kedi bırakmışlar, açıklığa bende üşümesinler diye hemen yakınlarına karton ve ahşap kutulardan yuva yaptım. 2 gündür oradalar maalesef anneleri de gelmedi ve dün gece 1 tanesi soğuktan dayanamamış ve vefat etmiş. Benim de içim el vermedi ve 2'sini eve aldım. Yarın veterinere götürmek istiyorum kaç para tutar? Malum süt tozu gerekiyormuş sanırsam onlarda en ucuz 60 TL civarı ortalama kaç TL fiyat çıkar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin gibi iyi insanlar sayesinde dünya hala yok olmuyor
Aslında herkes yapabilir ama ailen ile kalınca biraz sıkıntı oluyor. Hala uyumadım ama :)
E-5'in kenarında vardı bir tane veteriner. Adı Greenpat. Parası 350tl olur diye tahmin ediyorum eğer orada kalırlar ise. Yoksa 200 civarı. Tabi zam gelmiş olabilir.
Teşekkürler haritalarda gördüm orayı, bakalım inşAllah ucuza halledebiliriz ve bugün resmi tatil olduğu için açık olmayabilirler.

Veterineler taksimetreyi 50 den açıyor. Her bir işlem için 50 kağıt. İğne vurdum 50 kağıt. Kan aldım 50 kağıt. Hap yutturdum 50 kağıt. Durduk yere niye götürüyosun hayvanları veterinere ? Al süt tozunu biberonla daya ağızlarına tek eksiği o onların.

Veterineler taksimetreyi 50 den açıyor. Her bir işlem için 50 kağıt. İğne vurdum 50 kağıt. Kan aldım 50 kağıt. Hap yutturdum 50 kağıt. Durduk yere niye götürüyosun hayvanları veterinere ? Al süt tozunu biberonla daya ağızlarına tek eksiği o onların.
Durduk yere değil bir sıkıntıları varsa ben anlamam ama bu kişiler eğitimli oldukları için anlayabilirler. Benim de etrafa para vermek hoşuma gitmiyor fakat onlarda can taşıyor dostum.

Konuyu yeni gördüm. Benim 3 kedim var evimde. 2 yavruyu sahiplenin evlat gibidir. Veterinere biraz para verirsiniz o kadar olucak. Parazit tedavileri 3 ayda bir. Ve kurumama ND gibi mamalar verilmesi lazım büyüdükleri zaman tabi. Veterinere sorun herşeyi yiyeceklerini falan. Apartman Alt tarafta yavrular var yine annelerinin yanında. Birinin gözü iyi değil. Evde yer olsa anında onları sahiplenirdim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı