Anneleri ölü yavru kediler için ne yapmalıyız?

ayrıca oldukları yer çok kirli dediklerinize göre aşağı indirip yavru kedi süt tozu ile beslemem lazım sanırım

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    135,4 KB · Görüntüleme: 53
Kesinlikle ilk iş olarak güvenilir bir veterinere götürünüz. Onlar ne yapmanız gerektiğini söyleyecektir.

Bir binanın çatı katında 4 yavru kedi var. 1 aylık bile değiller. Anneleri ölü eminiz önceden görmüştük bugün ölü gördük. Ne yapmalıyız?

Buradaki yorumları dinlemeyip direkt olarak veterinere gidin lütfen.

Yapabileceğiniz en iyi şey veterinere sormak burada yorum yazanların yarısından fazlası kedi bakmamış
Merhaba. 10 Yıldan fazladır kedi bakıyorum. Evimde beslediğim sarman kedim var ve 9 yaşına girdi. Bu kedileri 25 gün kadar yavru kedi süt tozu ile beslemesi yeterli olacaktır. Ondan sonra uygun fiyata Bonaçibo kitten gibi mamalarla besleyebilir. Veterinerler evet gerekli ama burada veterinerlik bir durum yok ve yavrularda görünür bir sağlık sorunu da olduğunu düşünmüyorum. Fiyat konusunda insanların çok canı yakıyor veterinerler. Özellikle yavrulara kıyamayıp bakan insanları çok kullanan ve agrasif fiyatlarla, insanları hayvan beslemekten soğutan veterinerleredir bu sözüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı