Anneleri neden öldü ?ayrıca oldukları yer çok kirli dediklerinize göre aşağı indirip yavru kedi süt tozu ile beslemem lazım sanırım
Ayrıca oldukları yer çok kirli dediklerinize göre aşağı indirip yavru kedi süt tozu ile beslemem lazım sanırım.
Bir binanın çatı katında 4 yavru kedi var. 1 aylık bile değiller. Anneleri ölü eminiz önceden görmüştük bugün ölü gördük. Ne yapmalıyız?
Günde 3 defa süt verebilirsiniz ben öyle yaparak bir kediyi kurtarmıştım. Hala gördükçe yanıma gelip sevdiriyor kendini.
Merhaba. 10 Yıldan fazladır kedi bakıyorum. Evimde beslediğim sarman kedim var ve 9 yaşına girdi. Bu kedileri 25 gün kadar yavru kedi süt tozu ile beslemesi yeterli olacaktır. Ondan sonra uygun fiyata Bonaçibo kitten gibi mamalarla besleyebilir. Veterinerler evet gerekli ama burada veterinerlik bir durum yok ve yavrularda görünür bir sağlık sorunu da olduğunu düşünmüyorum. Fiyat konusunda insanların çok canı yakıyor veterinerler. Özellikle yavrulara kıyamayıp bakan insanları çok kullanan ve agrasif fiyatlarla, insanları hayvan beslemekten soğutan veterinerleredir bu sözüm.Yapabileceğiniz en iyi şey veterinere sormak burada yorum yazanların yarısından fazlası kedi bakmamış
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.