Yavru kediye nasıl davranılmalı?

Teşekkür ederim. Hem de ne oyuncular 😇 bayağı oyun oynadı. İlk başlarda korkup kanepelerin arkasına saklanıyordu. 1 saat geçmeden yanımıza rahat rahat gelmeye ve kendini sevdirmeye başladı. Bayağı yoruldu ve şu an şirin şirin uyuyor. Kum konusu zaten sıkıntı değil. Bize verenler eğitmiş çoktan.

Hocam bu arada saat 12 gibi yavaştan uyumaya başlarlar. Bizimki hep öyleydi. Öğlen uyuyup akşam saat 20'den sonra kalkıyordu.

Hocam bu arada saat 12 gibi yavaştan uyumaya başlarlar. Bizimki hep öyleydi. Öğlen uyuyup akşam saat 20'den sonra kalkıyordu.
Valla bizim şuan uyuyor tatlı tatlı. Ne zaman uyanır bilmiyorum. Uykulu olduğu için ses çıkarırsam panik yapar diye korktum. Yalnız bıraktım. Bu arada söylemeyi unuttum. Benim 2 tane muhabbet kuşum var. Kedi arada sırada çok dikkatli kuşlara bakıyor. "Bu ne acaba?" Gibisinden bakıyor. Acaba yemeye kalkar mı?

Bizimkiler bütün gün uyuyor, sabah bir başlıyorlar koşuşturmaya 6 gibi, öğlene kadar.
Yavruyken çok fazla hareketlilermiş. Ama büyüdükce hantallaşıyorlarmış.

Tırnaklarını da çok derin olmayacak şekilde kesin. Yoksa oyun oynayayım derken elleriniz çiziklerle dolar.
Bunun için veterinere götüreceğiz ya. Yanlış bir şey yaparız diye korkuyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı