Yavru Köpek Yıkanabilir mi?

EfaFTW

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Dün 2 aylık yavru bir köpek sahiplendim. Sahiplendiğim yerde maalesef pek hijyenik ortamda beslenmemiş. Dolayısıyla bir sokak köpeği evimdeymiş gibi şu an. Sevmeye kalksak gönül rahatlığı ile sevemiyoruz, yatağımıza koltuğumuza alıp oyun dahi oynayamıyoruz. Aşılarına henüz başlanmadı. En azından biraz su tutup kabaca kirini temizlesem, sıcak ortamda kurutsam bir zararı olur mu? Teşekkürler.

Selamlar. Dün 2 aylık yavru bir köpek sahiplendim. Sahiplendiğim yerde maalesef pek hijyenik ortamda beslenmemiş. Dolayısıyla bir sokak köpeği evimdeymiş gibi şu an. Sevmeye kalksak gönül rahatlığı ile sevemiyoruz, yatağımıza koltuğumuza alıp oyun dahi oynayamıyoruz. Aşılarına henüz başlanmadı. En azından biraz su tutup kabaca kirini temizlesem, sıcak ortamda kurutsam bir zararı olur mu? Teşekkürler.
Bir doktordan bilgi almanız daha doğru olur, daha fazla bilgi öğrenebilirler köpek hakkında.

2 aylık için problem olabilir. Yavaş yavaş ıslak bir şey ile silin. Elinize sabunlu su sürün sonra yavaş yavaş okşayın. En kısa sürede veterinere götürüp kontrollerini yaptırın.

Kağıt üzerinde tıbbı bilgiler ile konuşmak gerekirse yıkamamak gerekiyor. Ancak barınaktan alınan ve kötü şartlar altındaki yerlerden gelen patili dostlarımız veterinerler tarafından yıkanıyor Özel şampuanları vesaire var. Destek almanız en doğrusu olacak zira yavrumuz henüz çok küçük. Kendi başınıza yıkamanızı önermem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı