Küçükten yatağı yasakla sonra yasaklayamazsın onun sağlığı için herkesin kendi yatağı olmalı.
Evt biliyorum burunları basık yani yanımda uyursa ezilme riski çok yüksek mı?Bu tür köpeklerin solunum sıkıntısı oluyor kafa yapılarından dolayı. O yüzden herhangi bir ezilme durumunda çok riskli olur.
Her türlü bakımı yapılacak ztn benim merak ettiğim alexe zarar gelirmi? Yoksa tüyü muyu sorun yok.Burnu basık bir tür biraz zor nefes alıyorlar onla uyuman pek doğru olmaz.
Başka bir tür olsa evet derdim.
Tüyleri sıktır bakımı olunca pek dökülmez.
45 günlük olunca alcaz. Dış kaşıma kemikleri varmış onlar ile hallederiz.Köpeği boğma daayrıca köpek ısıracak bir şeyler arar o yaşlarda dikkat et.
Evet biliyorum burunları basık yani yanımda uyursa ezilme riski çok yüksek mı?
Her türlü bakımı yapılacak zaten benim merak ettiğim alexe zarar gelir mi? Yoksa tüyü sorun yok.
Vallahi yatakta zıplayalım diyeceğim yavru köpek üstüne düşsem pestili çıkar hayvanın, yazık olur.Ezilme değil ama havasız kalır zaten zor nefes alan hayvana işkence olur.
Yatak içinde beraber vakit geçirebilirsin ama sen video izlersin o oturur.
Havasızlıktan gelebilir.
Vallahi yatakta zıplayalım diyeceğim yavru köpek üstüne düşsem pestili çıkar hayvanın, yazık olur.
Valla baya uzun uyu yorlarmış diye duydum. Buyunce fazla horluyormuş. Ama sorun olmaz horlarsa. Bakımını asla eksitmem daha öncede hayvan bakmisligim var. Köpek olarak. Ama ilk defa bir pugumun olması beni heycanlandırıyor.Evet, hayvana dikkat edin ve bakımını aksatmayın.
Pug olduğu için türü gereği uymaya pek müsait değiller İran kedisi gibi burunları basıktır.
Valla baya uzun uyuyorlarmış diye duydum. Buyunce fazla horluyormuş. Ama sorun olmaz horlarsa. Bakımını asla eksitmem daha öncede hayvan bakmisligim var. Köpek olarak. Ama ilk defa bir pugumun olması beni heycanlandırıyor.![]()
Hocam siz kedisiniz. Dikkat edin benim köpekler sizi yemesin.Evet, hayvana dikkat edin ve bakımını aksatmayın.
Pug olduğu için türü gereği uymaya pek müsait değiller İran kedisi gibi burunları basıktır.
Burnu akarsa ne yapcaz hocam? İlk defa basık burunlu köpek bakıyorumda ondan sordum.Horlamaları doğru benzerini İran kedisi gibi basık burunlu hayvanlar yapmakta.
Burnunu kontrol et akıntı olup olmadığına burnu daimi olarak açık olsun ve burnuna dikkat et.
Tüyünü tımarını mamasını yaparsın onlar gayet kolay.
Hocam siz kedisiniz. Dikkat edin benim köpekler sizi yemesin.
Burnu akarsa ne yapcaz hocam.
He diğer köpekler gibi. Diğer köpeklerdede burun tikaninca vet goturuyorduk buda aynı mantık.Veterine götürüp baktıracaksın.
Burnuna özellikle dikkat et bu türün ömrünü kısaltan en önemli unsur kötü burun sağlığıdır.
Ve, ben Kedi yiyen bir kediyim sadece kedi yememekle beraber köpeği bile yerim(!)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.