Yayın Bilgisayarı Önerisi

@Silinen üye gerçekten gereksiz ve boş bir yorum olmuş. Acaba ne istediniz de olmadı? Yani paranın hakkını vermeyecek ne oldu?

İlk sistemde kendiği bildiğini okur, sonra yola gelir. Biz önceden uyarıyoruz. Yayın yaparken drop yer, Intel'e söve söve işi biter. Bir bildiğimiz var ki, öneriyoruz.
Sürekli mavi ekran yedim onu çıkartıp intel taktım gözle görülür bi şekilde fps farkı oluştu, ayrıca mavi ekranı oyunda değil bilgisayarı açar açmaz yiyordum.

Mavi ekran mı? İşlemciden kaynaklandığını nasıl anladınız çok merak ettim. Ayrıca, Intel oyunlarda elbette FPS farkı oluşturur. Siz tabii daha önce Intel ile aynı sistemde hem oyun oynayıp hem yayın yapmadığınız için aynı şey olacak sanıyorsunuz. Siz Intel sistemi toplayın, kanser olursunuz. Drop üstüne drop yersiniz. Neden? Intel hem çekirdek yönünden az, hem de çoklu çekirdek performansı Ryzen'lere nazaran daha kötü. İş yayın ve oyuna geldiğinde Ryzen fark atar.

10K güzel ama bir de sıvı soğutmalı stabil bir sistem yapabilir misin?
Hocam sistemin içerisinde sıvı soğutma var fakat daha önce yüksek bütçe sistemi toplamadığım için yanlış yönlendirmek istemiyorum.
Fakat anladığım kadarıyla yüksek bütçeli sistemlerde aorus veya asus kullanılıyor attığım sistemi biraz özelleştirerek alabilirsiniz.
Örnek:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Özel mesaj atamıyorum. Atar mısınız?_
Bende atamıyorum sanırım technopat'da böyle bir özellik yok.
yayın pc.png

Sanırım gayet stabil bir sistem oldu.
itopya.com üzerinden toplanmıştır.

Son düzenleme:
Özel mesaj atamıyorum. Atar mısınız?_
Özel mesaj atamıyoruz diye biliyorum.
Hocam sistemin içerisinde sıvı soğutma var fakat daha önce yüksek bütçe sistemi toplamadığım için yanlış yönlendirmek istemiyorum.
Fakat anladığım kadarıyla yüksek bütçeli sistemlerde aorus veya asus kullanılıyor attığım sistemi biraz özelleştirerek alabilirsiniz.
Örnek:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende atamıyorum sanırım technopat'da böyle bir özellik yok.
Eki Görüntüle 442777
Sanırım gayet stabil bir sistem oldu.
itopya.com üzerinden toplanmıştır.

Yok yok ilk attığınız fotoğraftaki sistem iyiydi ona sıvı soğutma ekleyip ram'i 32 yapabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı