Yayın için güncel sistem önerisi

TrendBey

Hectopat
Bütçe sınırım yok fakat aşırıya kaçmamaya karar verdim. Oynayacağım ana oyun Valorant olacak. Beklediğim oyunlar var (GTA6, Mafia old country, Max Payne serisi remake gibi.) Bunları rahatlıkla oynayıp aynı zamanda yayın performansından ödün vermeyeceğim bir sistem önerir misiniz? Şunu da eklemek istiyorum bulunduğum eve internet firmaları 20 Mbps'ye kadar upload hızı sunuyor. Yayın için bu yeterli mi? Evde kullanılan internet var halihazırda ailemin kullandığı, ayrı olarak ben de bağlatsam boş port varsa yeterli olur mu yayın için? Katkı sağlamak için sorularınız varsa memnuniyetle cevaplarım, şimdiden teşekkürler.

Siz gene de bir fiyat söyleyinde ona göre yardımcı olalım.

Hocam vallaha piyasada olan GPU CPU fiyatları ve performansları bellidir zaten. Ben şimdi ne desem bütçe için ona göre sistem önereceksiniz bu yüzden sınırı yok bütçenin alırım elim açıku yani. Sadece aşırıya kaçmadan tam dozunda bir sistem olsun istiyorum, oyun ve yayın odaklı.

Hocam vallaha piyasada olan GPU CPU fiyatları ve performansları bellidir zaten. Ben şimdi ne desem bütçe için ona göre sistem önereceksiniz bu yüzden sınırı yok bütçenin alırım elim açıku yani. Sadece aşırıya kaçmadan tam dozunda bir sistem olsun istiyorum, oyun ve yayın odaklı.

Hocam size nacizane tavsiyem ikinci el RTX 4070'li sistem toplamanız yönünde fiyat performans hazır sistem yok gibi.

Hocam 200k lık sistem öneririm o zaman ben size birazdan ya da 150k yani bir üst sınır zorunlu.

Hocam 200klık sistem öneririm o zaman ben size birazdan ya da 150k yani bir üst sınır zorunlu.

Hocam 300 - 500 diyeceğim 500 abartı olabilir yani verecek gücüm var ama abartı olmasını istemiyorum, tam ayarında olsun istiyorum sistemin anlayın beni 😀

Hocam size nacizane tavsiyem ikinci el RTX 4070'li sistem toplamanız yönünde fiyat performans hazır sistem yok gibi.

İkinci ele bulaşmayı pek istemiyorum tek tek alsam çok mu maliyetli olur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı