Yayın internet ayarları nasıl olmalı?

The Dettlaff

Hectopat
Daha fazla  
Eskiden ev interneti 35Mbps idi ve 10 küsur upload alıyordum. Fakat şu an interneti 100 MB yaptık. (değerleri görselden görebilirsiniz.) RTX 3060 ve Ryzen 5 5600 işlemcim var. Benim bu donanım ve bu değerler ile kaç bitrate vermem lazım? Ayrıca anlamadığım bir şekilde şu upload hızıyla bile 3500 bıt versem bile yayın kasmaya başlıyor. Bir türlü çözemedim. Donanımımım yayın için yeterli olduğunu düşünüyorum. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görsel silinmiş. Uploadin yeni hali kaç bilmiyorum ama 6000 ya da 8000 bile verebilirsin. Muhtemelen OBS ayarların da problem mevcut. OBS'in çıkış ve video kısımlarında ki ayarları atarsan ve donmayi biraz daha açıklarsan daha iyi yardımcı olabilirim. Yani kayıp kare mi görünüyor yoksa oyun mu donuyor. Ya da oyun donmadan sadece OBS kaydı mi donuyor gibi...

Görsel silinmiş. Uploadin yeni hali kaç bilmiyorum ama 6000 ya da 8000 bile verebilirsin. Muhtemelen OBS ayarların da problem mevcut. OBS'in çıkış ve video kısımlarında ki ayarları atarsan ve donmayi biraz daha açıklarsan daha iyi yardımcı olabilirim. Yani kayıp kare mi görünüyor yoksa oyun mu donuyor. Ya da oyun donmadan sadece OBS kaydı mi donuyor gibi...
Upload budur hocam.

Oyunu oynarken hiçbir sorun yok fakat donanımım ve internetim iyi olmasına rağmen sadece yayın pixelleşip kasıyor. :(

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-20 035650.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-20 035650.png
    49,9 KB · Görüntüleme: 34
Anladım. Dediğim gibi OBS de ki yayın ayarlarınızı gösterirseniz daha iyi yardımcı olabilirim.
Ayarlarım bu şekilde hocam. Onun dışında 1920x1080 ve 30FPS yayın veriyorum. (Ayrıca Youtube haricinde bir yerde yayın açmayı da düşünmüyorum.)

Dosya Ekleri

• resim_2024-11-20_204638001.png
    resim_2024-11-20_204638001.png
    40,2 KB · Görüntüleme: 32

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı