Yayıncı Olmak

Evet, ben de bunu dedim zaten.
Hocam caddelerimiz farklı sıkıntı çıkar mı sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:

TurkNet - Kotasız, VDSL Hızında İnternet
Buradan alabileceğiniz hızı kontrol edin isterseniz. Aynı çıkarsa müdürlüğe gidin.
Aynı çıktı hocam.

TurkNet - Kotasız, VDSL Hızında İnternet
Buradan alabileceğiniz hızı kontrol edin isterseniz. Aynı çıkarsa müdürlüğe gidin.
Arayıp konuşsam olur mu?

Hocam caddelerimiz farklı sıkıntı çıkar mı sizce?

Aynı çıktı hocam.

Arayıp konuşsam olur mu?

Nasıl aynı çıktı? 85 MBps gösteriyorsa VDSL portu boşta var demektir yani kullanabilirsiniz.

Upload hızının iyi olması gerek benim sistemim 10 bin tlik bir sistem internet hızı olmadan hiç bir şeye yaramıyor bundan dolayı satıyorum.

Öncelikle canlı yayın yapmak internetini sömürür. İkinci olarak sadece ekipman yayıncılık için yeterli değildir. Diğer yayıncılardan farkın olması lazım. Sohbetinin iyi olması lazım. Ayrıca chatte sana küfredenler olacaktır, bunlara karşı da sabır lazım. Birkaç yayıncının moderatörlüğünü yaptım maalesef ekipmanım yetersiz olduğu için bu işe atılamadım. Umarım sen başarılı olursun

Nasıl aynı çıktı? 85 MBps gösteriyorsa VDSL portu boşta var demektir yani kullanabilirsiniz.
Hocam üstteki bana ait alttaki o binaya ait. Mahalleler aynı.

Hocam meslek olarak görüyorum. Bu işe baya emek vereceğim. Eksiklerimi kapatacağım.

Hocam 35 olan o binaya ait alttaki 16 olan bana ait. Mahalleler aynı

Hocam meslek olarak görüyorum. Bu işe baya emek vereceğim. Eksiklerimi kapatacağım.

Dosya Ekleri

• ads.PNG
    39,1 KB · Görüntüleme: 107
  • Ekran Alıntısı.PNG
    44,1 KB · Görüntüleme: 112
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…