Yayıncı Olmak

Hocam LOL, CS:GO, PUBG oynuyorum. PUGB oyununda bayağı iyiyim. İlk 5'e girmeden hiçbir oyunum bitmez. LOL ve CS:GO konusunda ise yeni başladım ve refleks ve oyun zekamı geliştirmeye çalışıyorum.

İşte bu çok iyi. Mithrain, wtcN, zeoNNN gibi hem iyi oyun oynayan hem de Twitch kültürünü bilen kişilerle ortak yayınlara girmeyi deneyin. Biliyorum biraz zorlanacaksınız ama başardığınızda çok büyük kitlelere ulaşacaksınız.

İşte bu çok iyi. Mithrain, wtcN, zeoNNN gibi hem iyi oyun oynayan hem de Twitch kültürünü bilen kişilerle ortak yayınlara girmeyi deneyin. Biliyorum biraz zorlanacaksınız ama başardığınızda çok büyük kitlelere ulaşacaksınız.
Zorlanmak konusunda kendimi adapte edeceğim. Büyük yayıncılarla yayına girebilmek için nasıl bir yol izlemeliyim?

Zorlanmak konusunda kendimi adapte edeceğim. Büyük yayıncılarla yayına girebilmek için nasıl bir yol izlemeliyim?
Bağış atarak isteğinizi dile getirin, Discord gruplarına katılarak onlarla yakınlaşmaya çalışın.

Upload hızını devamlı almanız risk faktörü burada. Turkcell'i kontrol edin önce. Daha sonra Türk Telekom'a bakın bakalım. Bu ikisi sizin işinizi görür. Vodafone'dan uzak durun.

Ayrıca 50 GB yetmeyebilir, 75 GB alabiliyorsanız o şekilde alın.

Ek olarak, sanırım 2 PC yayın yapacaksınız, doğru mu anladım?

Upload hızını devamlı almanız risk faktörü burada. Turkcell'i kontrol edin önce. Daha sonra Türk Telekom'a bakın bakalım. Bu ikisi sizin işinizi görür. Vodafone'dan uzak durun.

Ayrıca 50 GB yetmeyebilir, 75 GB alabiliyorsanız o şekilde alın.

Ek olarak, sanırım 2 PC yayın yapacaksınız, doğru mu anladım?
Aynen hocam iki bilgisayar üzerinden yayın yapacağım. Dizüstü bilgisayardan yayını yapacağım. Masaüstü bilgisayarı ise oyun için kullanacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu internet işinin alternatifi yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen hocam iki bilgisayar üzerinden yayın yapacağım. Dizüstü bilgisayardan yayını yapacağım. Masaüstü bilgisayarı ise oyun için kullanacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu internet işinin alternatifi yok mu?

Evinizde fiber internet, kablonet gibi bir servis sağlayıcısı yok mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı