- Makaleler
- 9
Arka tarafıma yaklaşık 100 metre ilerimde site var. Ben normal bir apartmanda oturuyorum. Yinede il müdürlüğüne gitmeli miyim?
Evet, ben de bunu dedim zaten.
Arka tarafıma yaklaşık 100 metre ilerimde site var. Ben normal bir apartmanda oturuyorum. Yinede il müdürlüğüne gitmeli miyim?
Hocam caddelerimiz farklı sıkıntı çıkar mı sizce?Evet, ben de bunu dedim zaten.
Aynı çıktı hocam.TurkNet - Kotasız, VDSL Hızında İnternet
Buradan alabileceğiniz hızı kontrol edin isterseniz. Aynı çıkarsa müdürlüğe gidin.
Arayıp konuşsam olur mu?TurkNet - Kotasız, VDSL Hızında İnternet
Buradan alabileceğiniz hızı kontrol edin isterseniz. Aynı çıkarsa müdürlüğe gidin.
Hocam caddelerimiz farklı sıkıntı çıkar mı sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı çıktı hocam.
Arayıp konuşsam olur mu?
Hocam üstteki bana ait alttaki o binaya ait. Mahalleler aynı.Nasıl aynı çıktı? 85 MBps gösteriyorsa VDSL portu boşta var demektir yani kullanabilirsiniz.
Hocam meslek olarak görüyorum. Bu işe baya emek vereceğim. Eksiklerimi kapatacağım.Öncelikle canlı yayın yapmak internetini sömürür. İkinci olarak sadece ekipman yayıncılık için yeterli değildir. Diğer yayıncılardan farkın olması lazım. Sohbetinin iyi olması lazım. Ayrıca chatte sana küfredenler olacaktır, bunlara karşı da sabır lazım. Birkaç yayıncının moderatörlüğünü yaptım maalesef ekipmanım yetersiz olduğu için bu işe atılamadım. Umarım sen başarılı olursun![]()
Hocam 35 olan o binaya ait alttaki 16 olan bana ait. Mahalleler aynı
Hocam meslek olarak görüyorum. Bu işe baya emek vereceğim. Eksiklerimi kapatacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.