İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.946 Çözümler 10 1 Nisan 2018 #41 Mert dedi: Sizin santraliniz onlardan ayrı, ilginç bir şekilde size boşta VDSL portu vermiyor. Millenicom'un sitesinden sorgulatın bir de. Genişletmek için tıkla... Buyurun hocam. Düşük olan bana ait. Mesaj otomatik birleştirildi: 1 Nisan 2018 Bayram Şenakar dedi: Bence başvuru kaydı açın. Size geri dönüş sağladıklarında durumunuzu anlatın, yardım talep edin. Ardından upload satın alıp alamayacağınızı sorun. Bir de buradan bakın: Fiber İnternet Altyapı Nerede ve Sorgulama | Millenicom Genişletmek için tıkla... Sorguladım hocam. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı1.PNG 43,8 KB · Görüntüleme: 69 Ekran Alıntısı.PNG 42,6 KB · Görüntüleme: 72
Mert dedi: Sizin santraliniz onlardan ayrı, ilginç bir şekilde size boşta VDSL portu vermiyor. Millenicom'un sitesinden sorgulatın bir de. Genişletmek için tıkla... Buyurun hocam. Düşük olan bana ait. Mesaj otomatik birleştirildi: 1 Nisan 2018 Bayram Şenakar dedi: Bence başvuru kaydı açın. Size geri dönüş sağladıklarında durumunuzu anlatın, yardım talep edin. Ardından upload satın alıp alamayacağınızı sorun. Bir de buradan bakın: Fiber İnternet Altyapı Nerede ve Sorgulama | Millenicom Genişletmek için tıkla... Sorguladım hocam.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 1 Nisan 2018 #42 Çok saçma bir durum. İl müdürlüğünden bilgi alın. Aksi takdirde 4G'ye mahkumsunuz.
İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.946 Çözümler 10 1 Nisan 2018 #43 Mert dedi: Çok saçma bir durum. İl müdürlüğünden bilgi alın. Aksi takdirde 4G'ye mahkumsunuz. Genişletmek için tıkla... Bu akşam gerekli görüşmeyi yapıp son durumu buraya yazacağım.
Mert dedi: Çok saçma bir durum. İl müdürlüğünden bilgi alın. Aksi takdirde 4G'ye mahkumsunuz. Genişletmek için tıkla... Bu akşam gerekli görüşmeyi yapıp son durumu buraya yazacağım.
SpermMan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 1.218 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2018 #44 Şu sitelerde evini bulamayan bir tek ben miyim acaba? İnanılmaz bir şekilde sokağım veya caddem çıkmıyor ama haritada görünüyor. ASUS_Z00AD cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Şu sitelerde evini bulamayan bir tek ben miyim acaba? İnanılmaz bir şekilde sokağım veya caddem çıkmıyor ama haritada görünüyor. ASUS_Z00AD cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
L lecirabey Hectopat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 261 18 Mayıs 2020 #45 Yayıncı olabildiniz mi? Merak ettim