Yayında C4

@HABAR reis DA forumda o konuyu bulursan, ya Abdullah ya da bir fanboy, Gamepower'ı Corsair, Thermaltake ile aynı kefeye koyuyordu... Gel de sövme şimdi.
Thermaltake deme bana lütfen, o da sütten çıkmış ak kaşık değil. Fason ve kalitesiz ürünleri var. Hele TR2 ve Litepower serisi PSU'lar, V200TG kasa... Aman aman.

O kartta yine bir gariplik var. Tek fan bozuk olsa dahi o kadar ısınmaması lazım o kartın. 5 ısı borulu bir canavar, benim macunu kötü durumda olmasına rağmen 72 dereceyi geçmiyor.

Thermaltake deme bana lütfen, o da sütten çıkmış ak kaşık değil. Fason ve kalitesiz ürünleri var. Hele TR2 ve Litepower serisi PSU'lar, V200TG kasa... Aman aman.
Thermaltake öneren kalmadı galiba. FSP üretimi güç kaynakları ama FSP elde kalanları mı paslıyor, ne yapıyorsa. Litepower hiç önerilmiyor, TR2'ye yaşım yetmez ama o da kasa+PSU bundle'larda kullanılıyor.

@CillianMurphy High Power, XPG, NZXT, BeQuiet!, Fractal Design eklenir. Direkt marka olarak güç kaynağı önerilmez aslında. Sharkoon Cool Zero çok kaliteli ama Gold Zero, SHP o kadar değil.

Seasonic S12II serisi de pek güvenilmiyor, yabancı kaynak bazlı konuşuyorum.

Tabii ki onlarda eklenir. Ben Sharkoon markasını çok duymadım, o kadar iyi bir PSU serisi yok. NZXT'yi kasa serilerinde çok beğeniyorum. Özellikle yabancı videolarda NZXT kasa çok kullanılıyor. BeQuiet hakkında araştırma yapmadım, oda iyi markadır. Ama benim tercihim öncelikli olarak, Cool Master olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…