Thermaltake deme bana lütfen, o da sütten çıkmış ak kaşık değil. Fason ve kalitesiz ürünleri var. Hele TR2 ve Litepower serisi PSU'lar, V200TG kasa... Aman aman.@HABAR reis DA forumda o konuyu bulursan, ya Abdullah ya da bir fanboy, Gamepower'ı Corsair, Thermaltake ile aynı kefeye koyuyordu... Gel de sövme şimdi.
Litepower daha saçma, 750W PSU'ya 80+ koymamak ne yahu?Thermaltake deme bana lütfen, o da sütten çıkmış ak kaşık değil. Fason ve kalitesiz ürünleri var. Hele TR2 ve Litepower serisi PSU'lar, V200TG kasa... Aman aman.
O kartta yine bir gariplik var. Tek fan bozuk olsa dahi o kadar ısınmaması lazım o kartın. 5 ısı borulu bir canavar, benim macunu kötü durumda olmasına rağmen 72 dereceyi geçmiyor.Evet doğru, ona lafım yok zaten. Ancak 3.fanım çalışmıyordu, her yeri tozluydu, harıl harıl coil whine sesi çıkartıyordu, doğal olarak 3.fanım bozuk olduğu için 90 derecelere kadar varıyordu ve diğer 2 fan 2000 RPM'i geçik bir şekilde çalışıyordu. Yani uğraşmadığım şey kalmadı. O halde 650'ye sattım bir daha Rog Strix almadım, zaten her modelinde hep aynı dizaynı koyduğu için sıkıcı geliyordu. Bir de Hardware Unboxed kanalının 5700XT videosunu izleyince dahada bir soğudum. Yinede öneriyorum birçok kişiye, 5700XT'de bir hata yapmaları veya benim dolandırılmam diğer modellerin soğutması ve PCB kalitesinin iyi olduğu gerçeğini değiştirmez.![]()
Thermaltake öneren kalmadı galiba. FSP üretimi güç kaynakları ama FSP elde kalanları mı paslıyor, ne yapıyorsa. Litepower hiç önerilmiyor, TR2'ye yaşım yetmez ama o da kasa+PSU bundle'larda kullanılıyor.Thermaltake deme bana lütfen, o da sütten çıkmış ak kaşık değil. Fason ve kalitesiz ürünleri var. Hele TR2 ve Litepower serisi PSU'lar, V200TG kasa... Aman aman.
Malzeme kalitesi ortada. Gamepower'lar bile sertifika alırken bunun alamaması... Bunu yerine VX Plus almalı daha iyi. En azından OCP var.Litepower daha saçma, 750W PSU'ya 80+ koymamak ne yahu?
Hocam yıllarca miningte kullanılmış bir kart için normal değerlerdi.O kartta yine bir gariplik var. Tek fan bozuk olsa dahi o kadar ısınmaması lazım o kartın. 5 ısı borulu bir canavar, benim macunu kötü durumda olmasına rağmen 72 dereceyi geçmiyor.
Yine de anormal bence. Benim Render Rig'de cılkını çıkardığım Vega 64'lerimi bile yeni sahipleri tıkır tıkır kullanıyor hala. Asus çok kalitesiz macun sürüyor fabrikada, bence o yüzden de olabilir.Hocam yıllarca miningte kullanılmış bir kart için normal değerlerdi.
Tabii ki onlarda eklenir. Ben Sharkoon markasını çok duymadım, o kadar iyi bir PSU serisi yok. NZXT'yi kasa serilerinde çok beğeniyorum. Özellikle yabancı videolarda NZXT kasa çok kullanılıyor. BeQuiet hakkında araştırma yapmadım, oda iyi markadır. Ama benim tercihim öncelikli olarak, Cool Master olur.Thermaltake öneren kalmadı galiba. FSP üretimi güç kaynakları ama FSP elde kalanları mı paslıyor, ne yapıyorsa. Litepower hiç önerilmiyor, TR2'ye yaşım yetmez ama o da kasa+PSU bundle'larda kullanılıyor.
@CillianMurphy High Power, XPG, NZXT, BeQuiet!, Fractal Design eklenir. Direkt marka olarak güç kaynağı önerilmez aslında. Sharkoon Cool Zero çok kaliteli ama Gold Zero, SHP o kadar değil.
Seasonic S12II serisi de pek güvenilmiyor, yabancı kaynak bazlı konuşuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.