Yaz indiriminde 50 dolarla neler alınmalı?

Evet oynuyordum. Hesabımı bağlayabilseydim arada girerdim. Ama eski Facebook hesabımı kapattığım için bağlayamadım. Yeni hesapta da seviyesi 30 mu ne olmadan aktif sunucularda oynayamıyorum. 30 seviye kasmakta işkence şu an.
30 seviye kassan bile artık eski aktiflik yok. Macera modu geldiği zamanda var mıydın bilmiyorum, çevrimdışı bir oyun modu ve çok kişiyi sunuculardan eksiltti. Şuanda girsem toplam tam dolu oda sayısı 5'i geçmez. 60 küsür seviyeyim ve oynayacak aktif oda pek bulamıyorum. Olunca da sadece bazı oyun modlarında bulunuyor. Oyunu çok bozdular, kahraman silahlarının 3 tane olduğu, balrog ve umut çiftelisini oyunu bilenlerin kullandığı zamanları özlüyorum.

YKS bitti, bu yaz bayağı bir oyun bitirmeyi düşünüyorum. 50 dolarım var. Güzel öneriler gelirse daha da arttırabilirim. Her türlü oyun fikrine açığım. İlk defa souls-like oynayacağım Elden Ring ne kadar mantıklı bilmiyorum. Sizin de önerilerinizi almak istedim.
Kütüphanem:

Eki Görüntüle 2235203

Eki Görüntüle 2235204

Eki Görüntüle 2235205

Eki Görüntüle 2235206

Ve sepetim şu şekilde:

Eki Görüntüle 2235207

Eki Görüntüle 2235208

Beyond Two Souls Epic'te daha ucuzmuş o yüzden sepetten kaldırdım. Onun yerine hollow Knight ve Arma 3 ekledim.

Hallow Knight'yi çıkarın size 3 aylık Game Pass kodu alın 120 TL'ye Game Pass'te dolu oyun var oradan oynarsınız hallowda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı