Yaz mevsimini sevmemek

MustafaDemir

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522360033
Başlıkta belirttiğim gibi en sevmediğim mevsim yazdır. Sıcaktan uyuyamıyorum bazen. Gündüzleri boncuk boncuk terliyoruz. Her gün çamaşır makinesi çalışıyor neredeyse. Dışarıda kendimizi sıcaktan korumanın hiç yolu yok. Kış mevsimi öyle mi giyin bir kazak üstüne ceket, üşümez oluyorsun. Sizin düşünceleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta belirttiğim gibi en sevmediğim mevsim yazdır. Sıcaktan uyuyamıyorum bazen. Gündüzleri boncuk boncuk terliyoruz. Her gün çamaşır makinesi çalışıyor neredeyse. Dışarıda kendimizi sıcaktan korumanın hiç yolu yok. Kış mevsimi öyle mi giyin bir kazak üstüne ceket, üşümez oluyorsun. Sizin düşünceleriniz nedir?

Kışı ayrı yazı ayrı seviyorum. Ama sonbahar ve ilkbahar çok klasik geliyor bana.

Benim de en sevdiğim mevsim yaz. Siz kışı herhalde Antalya'da falan geçiriyorsunuz. Ankara'da aylık 400 TL doğalgaz ısıtmıyor bizi. Ama yazın deniz var klima var olmadı 20 TL fan bile yetiyor.
Antalya'da kışı tam olarak geçiremiyoruz bile. İstanbul'da kar yağdığı zaman havalara uçuyordum. Şimdi ise 6 yıldır kar görmüyorum. Ve odamdan rüzgar akışı olmasına rağmen kocaman fan yetmiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı