Kış mevsimini özledim

Kış mevsimini gerçekten çok seviyorum. Camdan kar yağışını izlemek gibi harika bir şey yok. Kış mevsimini benim gibi özleyenler var mı?
Dostum sokakta kalanlar soğuktan ölüyor nerdeyse çok soğuk oluyor petek bile bize yetmiyor çok kötü yaz daha iyi bence kışa girince diyeceksin ki keşke sıcak olsa...

Artık kar da yağmıyor hocam :(. Ben de çok özledim, geçen sene Bursa'ya hiç kar yağmadı.

Maraş Antalya ne yapsın hocam yumurta olduk burada.

Kış bile sıcak

Maraş Antalya ne yapsın hocam yumurta olduk burada.

Kış bile sıcak.

En son depremde kar gördüm hocam bağırışlarla da karın tadı kalmadı 25 tane akrabam öldü.

Kış mevsimini gerçekten çok seviyorum. Camdan kar yağışını izlemek gibi harika bir şey yok. Kış mevsimini benim gibi özleyenler var mı?

Gerek ikliminden gerekse de küresel ısınmadan İstanbul'da kar falan yok. Ekim-Kasım oldu mu mart-Nisan'a kadar bol yağış ve aşırı soğuk oluyor. Ayrıca yazın bence en iyi mevsim. Yaz olması gerektiği gibi sıcak ve uzun bir tatil var. Mis gibi.

Hocam okul olduğu için sevmiyorum. Ama bir yandan da kapalı havayı çok seviyorum. Sıkıcı derslerde hiç gitmiyor be. Arkada 4 lü'nün susması için bağıran öğretmenler, ve daha fazlası. Zaten hep böyle oluyor. 2 günlük tatilimde bile uyumak yerine ders çalışıyorum. Gitmiyor ağabey, gitmiyor. Keşke yaz günleri okul olsaydı. Tatil günleri de kış olsa. Yemin ederim en mutlu insan ben olurum.

Aah ah.. İstanbul'a bir kar yağsa çok güzel olur. Kuru kuru soğuk hiç çekilmiyor. Tam bir işkence. Kar yağdığı zaman kış en sevdiğim mevsim oluyor. Camdan kar yağışını izlemek, dışarıda kar topu oynamak... Kar yağmadığı zaman hiç sevmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı