ibobaba
Hectopat
Ulan fark etti yaa@ibobaba Şuan nedense bir şüphe ettimTelefon kameramdan izleniyor muyum acaba diye. Tarif ettiğiniz gibi bir insanım. 1.75 boyunda ve 96 kiloyum. Açıkçası amacım hem bilgisayar toplamak hem de deneyim elde etmek. Bunun yanı sıra çalışma temposunda kilolarımdan kurtulmak istiyorum.
Şaka bir yana,
Bakın hocam size şöyle diyeyim
3 ay boyunca full çalışıp ve sonrasında bütün kazanılan parayla bilgisayar almanızı kesinlikle önermem.
Bilmiyorum ilk deneyeminiz mi ama yazdıklarınıza göre galiba ilk defa çalışacaksınız. Emin olun kendi emeğinizle yorulup o parayı kazanınca harcamaya kıyamayacaksınız o parayı. Hani çalışırım veririm şuna alırım şunu gibi düşüncede olabilirsiniz ama o kadar alın teriyle kazanılan parayı bir çırpıda bilgisayara vermek yerine benim önerim bir kısmını üniversite harcamınıza ayırın. Hani babam verir falan deseniz bile üniversitede lazım oluyor para gerçekden de. Hele ki pc kuracaksanız yurtta kalamazsınız yasak çünkü yurtlarda masaüstü pc. Ayrı eve çıkarsınız büyük ihtimal. Ve paranın bir kısmı ile de ailenizi arada yemeğe çıkarın yada hediye alıp sevinirin. 6000 tl kazansanız bile 2 bin üniversiteye, 1000 tl aile için kalan 3000 tl ilede çok güzel güncel oyunları çok rahat açacak bilgisayar toplarsınız. (Pc konusunda da yardım edebilirim)
Neyse ben bu kadar uzun yazıyorum ya