Yaz tatilinde TYT nasıl çalışılmalı?

taganc0

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: i3 5005
GPU: GeForce 920M
RAM: 4 GB 1600 MHz
Meslek
Öğrenci
Merhaba, şu anda 12. sınıfa geçtim. Bu yaz TYT çalışacağım özellikle matematik ve Türkçe ancak matematik konusunda oldukça zayıfım sıfırdan matematik nasıl çalışabilirim? Bunun için ne önerirsiniz herhangi bir kaynak var mı?

Kardeşim bol bol problem çöz seviyene göre, aksatmadan. Paragrafta her gün 10 tane çöz yapabiliyorsan bunları eksiltme yaz dönemi yeter sana, dönem içinde diğer dersleri halledersin, matematikte ve paragrafta hızlanman gerek

Kardeşim bol bol problem çöz seviyene göre, aksatmadan. Paragrafta her gün 10 tane çöz yapabiliyorsan bunları eksiltme yaz dönemi yeter sana, dönem içinde diğer dersleri halledersin, matematikte ve paragrafta hızlanman gerek
Toprakla başlayabilirsin temel varsa yoksa acil de alabilirsin başlangıç için vardı yanlımıyorsam ben sonrasında apotemi aldım

Hocam abim kendisinin çözülmüş Antrenmanlarla Matematik kitabını verdi bu işe yarar diye sizce bu kitabın sıfırını satın almalı mıyım?

Evet deneme olduk ancak matematik bir yapsam şükür eder durumdayım. Onun için sıfırdan temel atmayı planlıyorum hocam.

Teşekkürler hocam. Bu arada yarın için başarılar umarım dilediğiniz gibi geçer sınav.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı