Yaz tatilinde TYT Sosyal bitirilmeli mi?

Cihat Game 33

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 11. sınıf başından beri YKS’ye hazırlanıyordum. Paragrafta Bilgi Sarmal’ı bitirdim, sonra da 3D’yi bitirdim. Bazı yerlerde 3D zor bir kaynak olarak, bazı yerlerde ise kolay bir kaynak olarak söyleniyor. Siz ne diyorsunuz bu konuda? Şimdi sorularıma geçeyim:

1. Günde 8 saat çalışmak yeterli mi?
  2. Ders dışında PC oynamak herhangi bir sıkıntı yaratır mı? (Günde 2 saat olacak şekilde)
  3. TYT Sosyal yazın bitirilmeli mi?
  4. Orta seviye TYT Matematik kaynak önerisi
  5. Sabah TYT 6 saat - akşam AYT 2 saat çalışmak mantıklı mı?
  6. Dil bilgisinde sadece bir kaynak yeterli mi? YouTube’da kanal önerilerinize açığım.
  7. Derslerin hepsinde defterime not tutuyorum. Bunun yerine hazır ders notları mı alayım, yoksa not tutmaya devam mı edeyim? (Ben not tutmayı seven bir insanım.)
  8. Paragrafta branş denemelerine ne zaman başlamalıyım? Zor bir kaynak öneriniz nedir? 3 kaynağım olacak.
  9. AYT’ye nasıl çalışmalıyım? 11. sınıftan hatırladıklarım biyoloji ve kimya, matematik biraz; fizik ise sıfır.

Son düzenleyen: Moderatör:
345 Matematik alabilirsin. Kolay - orta - zor soruları var katkısı olur. PC oynamak pek etkilemez diye düşünüyorum fakat abartmadan oyna. Dil bilgisi için 1 kaynak yeterli olur. Baktın olmuyor 1 tane daha alabilirsin. Günde 8 saat yeterlidir. Bu arada hangi bölümü istiyorsun?

Arkadaşlar, 11. sınıf başından beri YKS’ye hazırlanıyordum. Paragrafta Bilgi Sarmal’ı bitirdim, sonra da 3D’yi bitirdim. Bazı yerlerde 3D zor bir kaynak olarak, bazı yerlerde ise kolay bir kaynak olarak söyleniyor. Siz ne diyorsunuz bu konuda? Şimdi sorularıma geçeyim:

1. Günde 8 saat çalışmak yeterli mi?
  2. Ders dışında PC oynamak herhangi bir sıkıntı yaratır mı? (Günde 2 saat olacak şekilde)
  3. TYT Sosyal yazın bitirilmeli mi?
  4. Orta seviye TYT Matematik kaynak önerisi
  5. Sabah TYT 6 saat - akşam AYT 2 saat çalışmak mantıklı mı?
  6. Dil bilgisinde sadece bir kaynak yeterli mi? YouTube’da kanal önerilerinize açığım.
  7. Derslerin hepsinde defterime not tutuyorum. Bunun yerine hazır ders notları mı alayım, yoksa not tutmaya devam mı edeyim? (Ben not tutmayı seven bir insanım.)
  8. Paragrafta branş denemelerine ne zaman başlamalıyım? Zor bir kaynak öneriniz nedir? 3 kaynağım olacak.
  9. AYT’ye nasıl çalışmalıyım? 11. sınıftan hatırladıklarım biyoloji ve kimya, matematik biraz; fizik ise sıfır.
Ben de senin gibi 12 ye geçiyorum.
Paragrafta ben 1 kitap bitirdim ve direkt branş denemesine geçtim ve denemelerde türkçe netim çok yükseldi.
Paragrafta 3dnin o kadar gerekli olduğunu düşünmüyorum.
Saate gelirsek 8 saat aldığın verime bağlıdır.
Biraz oyun oynamak çok sıkıntı yaratmaz. Yine de dikkatli kullan.
345 tyt matematik iyidir mat için.
11.sınıf eksik konularını kesinlikle bitir.
Not tutabilirsin.
Dil bilgisi için bazılarına 1 bazılarona 2 yine anlamadıysan konuları 3 e bile çıkabiliyor insanlar. Dil bilgisini aker kartal veya deniz hocadan halledebilirsin.

345 matematik alabilirsin. Kolay - orta - zor soruları var katkısı olur. PC oynamak pek etkilemez diye düşünüyorum fakat abartmadan oyna. Dil bilgisi için 1 kaynak yeterli olur. Baktın olmuyor 1 tane daha alabilirsin. Günde 8 saat yeterlidir. Bu arada hangi bölümü istiyorsun?

Tıp istiyorum Dicle Üniversitesi veya Mersin Üniversitesi.

345 Matematik alabilirsin. Kolay - orta - zor soruları var katkısı olur. PC oynamak pek etkilemez diye düşünüyorum fakat abartmadan oyna. Dil bilgisi için 1 kaynak yeterli olur. Baktın olmuyor 1 tane daha alabilirsin. Günde 8 saat yeterlidir. Bu arada hangi bölümü istiyorsun?
Cevapların için Teşekkürler Peki siz Hangi bölümü istiyorsunuz ?

Ben de senin gibi 12 ye geçiyorum.
Paragrafta ben 1 kitap bitirdim ve direkt branş denemesine geçtim ve denemelerde türkçe netim çok yükseldi.
Paragrafta 3dnin o kadar gerekli olduğunu düşünmüyorum.
Saate gelirsek 8 saat aldığın verime bağlıdır.
Biraz oyun oynamak çok sıkıntı yaratmaz. Yine de dikkatli kullan.
345 tyt matematik iyidir mat için.
11.sınıf eksik konularını kesinlikle bitir.
Not tutabilirsin.
Dil bilgisi için bazılarına 1 bazılarona 2 yine anlamadıysan konuları 3 e bile çıkabiliyor insanlar. Dil bilgisini aker kartal veya deniz hocadan halledebilirsin.
Cevaplar için teşekkür ederim Hedefin Nedir?

Tıp istiyorum Dicle Üniversitesi veya Mersin Üniversitesi.

Cevapların için Teşekkürler Peki siz Hangi bölümü istiyorsunuz ?

Cevaplar için teşekkür ederim Hedefin Nedir?
Ben ege tıp hedefliyorum şuan bakacaz hayırlısı ikimiz içinde başarılar size şimdiden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı