Yazılama hangi dilden başlanmalı?

Hocam merak ediyorum ama bilgim yok zaten ilk başlar da para kazanacağımı düşünmüyorum ama en azından fikir sahibi olayım.
Yani cihazınızda kullandığınız her şey buna girer web sitesi olsun mobil uygulamalar olsun oyunlar olsun işletim sisteminin kendisi olsun eğer merak ediyorsanız zaten yeterince gördüklerinizden yola çıkarak bir yön seçme eğiliminde olursunuz. Daha detaylı şeyler bunların arkasında olur o yüzden öncelikle yönünüzün olması lazım.

Hocam merak ediyorum ama bilgim yok zaten ilk başlar da para kazanacağımı düşünmüyorum ama en azından fikir sahibi olayım.

Para için bu işe giriyorsanız ve hiç merakınız yoksa hiç bulaşmayın. Merakınız varsa Oyun veya Web sitesi alanından birini seçin.

Yani cihazınızda kullandığınız her şey buna girer web sitesi olsun mobil uygulamalar olsun oyunlar olsun işletim sisteminin kendisi olsun eğer merak ediyorsanız zaten yeterince gördüklerinizden yola çıkarak bir yön seçme eğiliminde olursunuz. Daha detaylı şeyler bunların arkasında olur o yüzden öncelikle yönünüzün olması lazım.

Hocam aslında hayalim böyle hep bir uygulama ya da ona benzer bir şey olması web te vs.

Para için bu işe giriyorsanız ve hiç merakınız yoksa hiç bulaşmayın. Merakınız varsa oyun veya web sitesi alanından birini seçin.

Hocam aslında hep merak ettiğim bir uygulama yapmak ya da web sitesi ama bir şey üretmekti ama hiç fikrim yok bu konuda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı