#İnclude <iOStream>
Using namespace std;
İnt main(){
Cout << "hello world";
}
Tam olarak böyle yazdım ama çıktı verdiği yok hata da yok anlamadım.
#include <iostream>
using namespace std;
int main(){
cout << "hello world";
}
Bu nasıl yalan yanlış, bilmeden yazılmış bir bilgi. Standart kütüphaneyi indirecek ha? Standart kütüphaneyi. Bak kafam almıyor, standart kütüphaneyi??? gcc, clang, msvc ile varsayılan olarak gelen, C++'ın standart kütüphanesini indirecek?Kodu hangi programdan yazıyorsanız internetten o program için kütüphanenin nasıl indirileceğini araştırın, iostream kütüphanesini indireceksiniz.
Hele bu... Buna ne desem bilemedim bile! Standart kütüphaneyi eklenti olarak kurmasını tavsiye etmek nedir?soldaki menüden eklentiler bölümünü seçip iostream eklentisini kurmanız gerekmekte
ilk mesajımda kütüphane indirmesini söyledim?Derleyici bilgisi? Programı neyle derliyorsun? Nasıl çalıştırıyorsun?
Bu nasıl yalan yanlış, bilmeden yazılmış bir bilgi. Standart kütüphaneyi indirecek ha? Standart kütüphaneyi. Bak kafam almıyor, standart kütüphaneyi??? gcc, clang, msvc ile varsayılan olarak gelen, C++'ın standart kütüphanesini indirecek?
Velev ki custom bi compiler indirmiş olsun ve standart kütüphane beraberinde gelememiş olsun. Olmayan header'ı kullanmaya kalktığında sistem derlemez zaten, hata verir. Ben bulamadım der. Adam diyor ki hata yok.C++'ı ne sanıyorsun sen?
Hele bu... Buna ne desem bilemedim bile! Standart kütüphaneyi eklenti olarak kurmasını tavsiye etmek nedir?
Yanlış olan bilgi o zaten?ilk mesajımda kütüphane indirmesini söyledim?
C++ dilinde standart kütüphane indirmek diye birşey yok. Yani ayrı standart kütüphane indirmezsin. Compiler kendisi bunu içeriyor zaten.ilk mesajımda kütüphane indirmesini söyledim?
C++'a yeni başlayanlar için VS Code'u konfigüre etmek zor gelebilir. Buradan Visual Studio'yu (Visual Studio Code değil, sadece Visual Studio) indirin.vs code kullanıyorum dil olarakda C++ böyle code runner ve C++ extention pack vardı onları diyorsanız indirdim.
medium.com
www.geeksforgeeks.org
#include <iostream>using namespace std;int main() { cout << "Hello World!" << endl; return 0;}
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.