Evet, görüntüleniyor.
Hatta bu yüzden şaka olarak insanlar internette ne paylaştığınıza dikkat edin kanınıza kadar bulurlar diyorlar.
Doğrudur hocam ama hesabı kalıcı olarak silsek yine de görüntülenir mi peki sonuçta silinmiş.
Örneğin Discord'da hesabın silinse bile mesajların silinmiyor, ve adamlar deleted userını tam bulup girerse hesabım herșeyi çıkıyor aynı şey Instagram için falan da geçerlidir büyük ihtimalle, kullanmadığımdan birșey diyemem ama artık her yerde bilgi/datalar tutuluyor.
Örneğin Discord'da hesabın silinse bile mesajların silinmiyor, ve adamlar deleted userını tam bulup girerse hesabım herșeyi çıkıyor aynı şey Instagram için falan da geçerlidir büyük ihtimalle, kullanmadığımdan birșey diyemem ama artık her yerde bilgi/datalar tutuluyor.
Help Center
help.instagram.com
Anladım teşekkürler ben küçükken sadece trol yorumlar yapıyordum o kafamı kurcaladı.Örneğin Discord'da hesabın silinse bile mesajların silinmiyor, ve adamlar deleted userını tam bulup girerse hesabım herșeyi çıkıyor aynı şey Instagram için falan da geçerlidir büyük ihtimalle, kullanmadığımdan birșey diyemem ama artık her yerde bilgi/datalar tutuluyor.
Help Center
help.instagram.com
"Bunun yanı sıra, bilgilerinizi yasal konular, koşul ihlalleri veya zarar önleme çalışmaları gibi durumlar için saklayabiliriz. Bu konu hakkında gizlilik ilkemizden daha fazla bilgi alın."
Yani hala bilgileriniz durur, sizin dediğiniz mantığa göre biri suç işleyip hesabı silse bulması imkansız olur yani.
Anladım teşekkürler ben küçükken sadece trol yorumlar yapıyordum o kafamı kurcaladı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.