Çok yüksek yapmam beklenen bir yazılıda batırdım, kendime yediremiyorum. Aileme nasıl açıklayacağım bilmiyorum. Ne yapacağım? Tavsiye var mı?
Şu hale bak ya. Adam korkudan aileme nasıl açıklayacağım diyor. Aileler artık bunu anlamalı. Öğrencilerin her sınavdan 100 almalarını beklemesinler. Sınıfın en iyisiyle kıyaslamasınlar. Biz okumak için okula gidiyoruz geliyoruz 1 tane sınavdan dolayı azar işitmek için gitmiyoruz.Çok yüksek yapmam beklenen bir yazılıda batırdım, kendime yediremiyorum. Aileme nasıl açıklayacağım bilmiyorum. Ne yapacağım? Tavsiye var mı?
Düzeltiriz ya evelallah2. yazılıda düzeltirsin.
Hazırlık okuyorum 80 bekliyodum 35 almışım nasıl aldım onu da bilmiyorum bugün öğrendim söyleyeceğim bugünMatematikten 60 bekliyordum 13 almışım nasıl oldu bende bilmiyorum. Aileme daha söylemedim ama eninde sonunda öğrenecekler. Kaç bekliyorsun?
İngilizceden bu aradaDüzeltiriz ya evelallah
Ben hazırlık okuyorum 80 bekliyodum 35 almışım nasıl aldım onu da bilmiyorum bugün öğrendim söyleyeceğim bugün
80 bekliyodum 35 aldımKaç almayı bekliyordun ve kaç aldın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.