Yazılım için 27" monitör tavsiyesi

G-SYNC açabilmek için MUX Switch olması gerekiyordu herhalde laptopta.

Hayır, böyle bir şey mümkün değil çünkü HDMI kablosu G-Sync desteklememektedir.

FreeSync destekliyor değil mi? Ondan dolayı şu an da FreeSync açık gözüküyor bende.

Ben normal de DP kullanıyordum ve FreeSycn açıktı, şuan da HDMI olarak kullanıyorum ve yine açık, hem monitörden hem de amd ayarlarından açık gözüküyor.

FreeSync destekliyor değil mi? Ondan dolayı şu an da FreeSync açık gözüküyor bende.
HDMI üzerinden FreeSync destekleyen monitörler var, evet.

G-Sync için HDMI 2.1 lazım yani hem kablo hem monitör HDMI bağlantısı versiyonu 2.1 olmalı.

HDMI üzerinden FreeSync destekleyen monitörler var, evet.

G-Sync için HDMI 2.1 lazım yani hem kablo hem monitör HDMI bağlantısı versiyonu 2.1 olmalı.

Anladım. Teşekkürler. Sanırsam hem monitör hem de kablo destekliyor. Monitör Dell G2722HS, kablo da monitör ile gelmişti.

HDMI ile G-Sync o monitörde açamazsın. HDMI girişi 2.0 çünkü. Sadece FreeSync açabilirsin. FreeSync ve Adapive Sync için DP zorunlu değil. 1.4HDMI ile de rahatlıkla açılıyor.
Benim kafama takılan monitör seçimin değil. 3050 kartta DP girişi olmaması. Buna emin miyiz?

dizüstü bilgisayar, baktım yok hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…