Bir fikrim yok gerçekten. Saint Lucia hocam veya Galaxy hocam cevap verecektir. @Saint Lucia @550519Free-sync bu monitör de ama G-Sync de açabiliyormuşuz ya. Ona istinaden sormuştum.
Bir fikrim yok gerçekten. Saint Lucia hocam veya Galaxy hocam cevap verecektir. @Saint Lucia @550519Free-sync bu monitör de ama G-Sync de açabiliyormuşuz ya. Ona istinaden sormuştum.
daha yeni katıldım platforma ama Saint Lucia'ya sordum direkt. Bana baya yardımcı oldu sağolsun.Bir fikrim yok gerçekten. Saint Lucia hocam veya Galaxy hocam cevap verecektir. @Saint Lucia @550519
Hayır, böyle bir şey mümkün değil çünkü HDMI kablosu G-Sync desteklememektedir.DP kablosuyla G-Sync açıp bir daha hdmi kullanırken kullanmaya devam edebilir miyim?
Hayır, böyle bir şey mümkün değil çünkü HDMI kablosu G-Sync desteklememektedir.
Ben normal de DP kullanıyordum ve FreeSycn açıktı, şuan da HDMI olarak kullanıyorum ve yine açık, hem monitörden hem de amd ayarlarından açık gözüküyor.
@88602 hocam ve @Lory7 gerekenleri söylemiş onlara katılıyorum.Bir fikrim yok gerçekten. Saint Lucia hocam veya Galaxy hocam cevap verecektir. @Saint Lucia @550519
HDMI üzerinden FreeSync destekleyen monitörler var, evet.FreeSync destekliyor değil mi? Ondan dolayı şu an da FreeSync açık gözüküyor bende.
HDMI üzerinden FreeSync destekleyen monitörler var, evet.
G-Sync için HDMI 2.1 lazım yani hem kablo hem monitör HDMI bağlantısı versiyonu 2.1 olmalı.
Hocam selam tekrar, öncelikle eline sağlık sen ve diğer arkadaşlar çok yardımcı oldunuz. 1 gün 27" kullandım sonrasında 24" almaya karar verdim ve benden beklenmedik şekilde anında aldım. DP girişim yok PC de 3050 ekran kartı var. DP kablosuyla G-Sync açıp bir daha HDMI kullanırken kullanmaya devam edebilir miyim? Saçma bir soru olabilir ama anlamıyorum bu işlerden seni başka yorumlarda da gördüm dedim sorıyım yardımcı olur belki. Sağ ol şimdiden zamanın için.
Ürün link:https://www.hepsiburada.com/lenovo-...ed-gaming-monitor-66cfgac1tk-pm-HBC00002QYDVK
dizüstü bilgisayar, baktım yok hocam.HDMI ile G-Sync o monitörde açamazsın. HDMI girişi 2.0 çünkü. Sadece FreeSync açabilirsin. FreeSync ve Adapive Sync için DP zorunlu değil. 1.4HDMI ile de rahatlıkla açılıyor.
Benim kafama takılan monitör seçimin değil. 3050 kartta DP girişi olmaması. Buna emin miyiz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.