Yazılım için en fazla 45 bin TL laptop tavsiyesi

Bütçe
en fazla 45 bin
Taksit yapılıyor sanırsam 1 ay sonra fiyat aynı kalmaz bence.
Hocam taksiti bu ay başlatmam mümkün değil. Sonraki ay ancak başlatabilirim. Hepsiburada'da nasıl çalıştığını çözemediğim bir ay sonra ödeme başlasın gibi bir kampanya var ama çok mantıklı gelmedi.

Bu laptopu herhangi bir harici monitöre bağlayabilirim değil mi?

Son düzenleme:
Ekran karti bu seviyede sunabilecek en ust yani 140w. Evet belki 4070 3060 diyorsumuz ama dedigimi tekrarlayayim. E klasse mi passat higline mi alirdiniz 😂. Uzun omurluluk performans batarya olarak TUF kat kat daha ustun. Bundan 2 3 yil sonra 3xxx yetmeyince ve islerinizi yapamayinca ah keske zamaninda 4070 alsaydim dememek icin sirf ROG diye 4070 in yaninda çöp kalan bi ekran kartı almayin.

Ekran karti bu seviyede sunabilecek en ust yani 140w. Evet belki 4070 3060 diyorsumuz ama dedigimi tekrarlayayim. E klasse mi passat higline mi alirdiniz 😂. Uzun omurluluk performans batarya olarak TUF kat kat daha ustun. Bundan 2 3 yil sonra 3xxx yetmeyince ve islerinizi yapamayinca ah keske zamaninda 4070 alsaydim dememek icin sirf ROG diye 4070 in yaninda çöp kalan bi ekran kartı almayin.
Teşekkür ederim yalnız bütçemi maalesef düşürmek durumunda kaldım şu an. 35bin ve altı düşünüyorum. Ekran kartı önemli değil. Ryzen 7 işlemcilerin kendi içindeki vega bana yeter şu an. Grafik tabanlı işlerimi şu an için erteledim 2 sene sonrasına.

Bu durumda ne önerirsiniz?
vivobook

Şu tarz bir şey alıp rami 32 yapmak + 1 tb m2 eklemek çok mantıklı geldi. Siz ne dersiniz? İşlemcisi eski nesil işte o sıkıntı. Tabii rami ne kadar arttırılıyor bilmiyorum bu modelin. Bir de microsoft surface gibi 360 derece tablet olarak da kullanılabilen bir model de varsa o da çok iyi olur.

victus
Bu niye bu kadar ucuz. Hp düşünmüyorum ancak fiyat çok ucuz geldi. r 7 6800h olması önemli benim için 3050ti olmasa daha iyiymiş gaming olunca ekliyorlar maalesef.

Teşekkür ederim yalnız bütçemi maalesef düşürmek durumunda kaldım şu an. 35bin ve altı düşünüyorum. Ekran kartı önemli değil. Ryzen 7 işlemcilerin kendi içindeki vega bana yeter şu an. Grafik tabanlı işlerimi şu an için erteledim 2 sene sonrasına.

Bu durumda ne önerirsiniz?
vivobook

Şu tarz bir şey alıp rami 32 yapmak + 1 tb m2 eklemek çok mantıklı geldi. Siz ne dersiniz? İşlemcisi eski nesil işte o sıkıntı. Tabii rami ne kadar arttırılıyor bilmiyorum bu modelin. Bir de tabii microsoft surface gibi 360 derece tablet olarak da kullanılabilen bir model de varsa o da çok iyi olur.
Anladim o zaman sifre20 arkadasin attigi 4060li tuf 35 bandinda ona bakabilirsiniz. Bunun islemcisi cok uzun omurlu gibi gelmedi.

Anladim o zaman sifre20 arkadasin attigi 4060li tuf 35 bandinda ona bakabilirsiniz. Bunun islemcisi cok uzun omurlu gibi gelmedi.
Hocam 4060 tuf da mantıklı aslında ancak vivobook gibi böyle düşük bütçeli şeyler olursa çok çok iyi olur. Bütçe ne kadar düşerse o kadar iyi. Kullanmayacağım ekran kartına 10bin lira belki daha fazla vermek istemiyorum açıkçası. Hem okula da götüreceğim her gün. Ağır bir şey götürmek istemiyorum. Hem ekran kartsız şarj daha uzun süre gidecektir.

Hocam 4060 tuf da mantıklı aslında ancak vivobook gibi böyle düşük bütçeli şeyler olursa çok çok iyi olur. Bütçe ne kadar düşerse o kadar iyi. Kullanmayacağım ekran kartına 10bin lira belki daha fazla vermek istemiyorum açıkçası.
O zaman ultrabook basligi altinda yeni bir konu acin. Ilgi alanim olmadigi icin ultrabooklara hic bakmadim desem yeridir.

O zaman ultrabook basligi altinda yeni bir konu acin. Ilgi alanim olmadigi icin ultrabooklara hic bakmadim desem yeridir.
Anladım hocam kusura bakmayın forumda yeni olunca aklıma gelmedi. Teşekkürler.

Konu çözülmüştür. Teşekkür ederim.

Tuf @01Asmodeus Hocam merhaba. Döndüm dolaştım tufa geri döndüm. :) Victus tuf kadar güven vermedi ekranı da %45 ntscydi zaten almadım o yüzden. Bu modeli alıp 32 ram yapsam + 1 TB M2 alsam diye düşünüyorum. Hangi ram ve SSDyi önerirsiniz? 970 den memnun musunuz?

Ram 32ye kadar destekliyormuş. Benim için yeterli.

Almışken 4060lı olanı mı alsam acaba?

Son düzenleme:
Attiginiz bilgisayar tuf degil victus. 4050 li ekran karti asla alinmaz bu butcelere. 970+ Almanizi tavsiye ederim DRAM i var. 16 bana suanlik yetiyor o yuzden ramlere hic bakmadim fiyatlar ne durumda vs bilmiyorum. SSD olarak samsung iyidir. Kingston da iyidir. Victuslarin sogutmasinin tuf dan daha kotu oldugunu dusunuyorum. Ustune ustluk yapi kalitesi + ekran sallaninca direkt olarak tuf a yoneldim ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı