DarkDeveloper
Hectopat
Çok teşekkürler hocam.Hayir arastirma yaptim. Single Channel 32 destekliyor. Yani laptop 64
40a cidden iyi fiyat. Hb de de indirim bekliyorum açıkçası. Ama dolar bu haldeyken olmayabilir de
Çok teşekkürler hocam.Hayir arastirma yaptim. Single Channel 32 destekliyor. Yani laptop 64
40a cidden iyi fiyat. Hb de de indirim bekliyorum açıkçası. Ama dolar bu haldeyken olmayabilir de
Hayirli olsun simdiden. FA507XI ailesine hosgeldinizÇok teşekkürler hocam.
Hocam yalnız ben 4060li olanı düşünüyorum. 30bin şu an n11de. Siz nerede buldunuz 40bine?Hayirli olsun simdiden. FA507XI ailesine hosgeldiniz![]()
4070 Fiyati 40 bindi bugun n11 deHocam yalnız ben 4060li olanı düşünüyorum. 30bin şu an n11de. Siz nerede buldunuz 40bine?
4060li modeli alacağım hocam yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. 10bin farkı ekran kartına veremeyeceğim. (İşlemcide çok büyük fark yok zaten)4070 Fiyati 40 bindi bugun n11 de
4060'li modeli alacağım hocam yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. 10bin farkı ekran kartına veremeyeceğim. (İşlemcide çok büyük fark yok zaten)
Haklısınız hocam. Yine de eğer indirim olursa 4070li almaya çalışayım. Olmazsa da ileride daha iyisini alırım umarım.Yani aslinda bayagi fark var sogutma ve islemci acisindan ama bütçe meselesi. Iki cihazin da uzecegini sanmiyorum. 4060 Biraz sıcak calisiyor o kadar.
ZEN4 ile iyi bir basari yakaladi AMD baktiginizda 7940HS en iyi 10 laptop islemcisi arasina girer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.