Yazılım için hangi karar daha doğru olur?

yucewalden

Hectopat
Makaleler
1
Selam normalde yazılım için ben sayısal seçmiştim fakat bu bölümün eşit ağırlıkta da olduğunu fark ettim yönetim bilişim sistemleri diye geçiyor. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Eşit ağırlığa mı geçmem gerek ne dersiniz?

Son düzenleme:
Eğer bilgisayar mühendisliği veya yazılım mühendisliği hedefiniz varsa mecburen sayısal okumanız lazım ama yapamıyorum derseniz başka bir meslek okuyabilirsiniz kendinizi yazılım konusunda ayrıca kurslar ile vs geliştirebilirsiniz.

Eğer bilgisayar mühendisliği veya yazılım mühendisliği hedefiniz varsa mecburen sayısal okumanız lazım ama yapamıyorum derseniz başka bir meslek okuyabilirsiniz kendinizi yazılım konusunda ayrıca kurslar ile vs geliştirebilirsiniz.
hocam ybs var?

Sayisaldan devam et. Matematik yazılım için önemli.
kimya fizik biyoloji çok ağır geliyor yazılım icin ybs var zaten.

Bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği ve bilgisayar bilimleri bölümleri sayısaldadır. Eşit ağırlıkta sadece yönetim bilişim sistemleri bölümü var.
İyi bir seçenek değil mi

Sayısaldan devam edin.
Yönetim bilişim sistemlerine bulaşmayayım mı yani?

Bilgisayar ve yazılım mühendisliği sayısal bölüm.
Bilgisayar Mühendisliği (SAY) | TYT-AYT Net Sihirbazı

Ayrıca başka güzel meslekler de sayısalda. Diğer alanlarda güzel fazla meslek yok.
Yönetim Bilişim Sistemleri var?

Son düzenleme:
Hocam YBS var?

Kimya fizik biyoloji çok ağır geliyor yazılım icin YBS var zaten.

İyi bir seçenek değil mi?

Yönetim bilişim sistemlerine bulaşmayayım mı yani?

Yönetim bilişim sistemleri var?

Hocam sadece yazılım istiyorsanız YBS'de işletme, muhasebe var. Emin olun fizik, kimya, biyolojiden daha zor. Burada kararı sizin vermeniz gerekiyor. Ders içeriğine bak, ben bunu yaparım derseniz YBS güzel seçim olur sizin için.

Hocam sadece yazılım istiyorsanız YBS'de işletme, muhasebe var. Emin olun fizik, kimya, biyolojiden daha zor. Burada kararı sizin vermeniz gerekiyor. Ders içeriğine bak, ben bunu yaparım derseniz YBS güzel seçim olur sizin için.
Hocam emin misiniz gerçekten çok kararsızım bu konuda.
İşletme Muhasebe üniversitede ve çok mu zor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı