Yazılım için ikinci monitör tavsiyesi

742124

Centipat
Herkese merhaba, arkadaşlar, yazılıma başladım, ana monitörümden(32inç) video takip edip öğrendiklerimi uygulayacağım ikinci bir ekrana ihtiyaç duyuyorum. Sıradan bir monitör işimi görür gibi pivota gerek var mı? Mavi ışığı azaltma teknolojisine sahip olmasını istiyorum. 1080p yeterli gibi. Oyun oynamayacağım için 60Hz de işimi görür. Kaç inç olması gerektiği konusunda emin değilim. Önerileriniz var mı?

Herkese merhaba, arkadaşlar, yazılıma başladım, ana monitörümden(32inç) video takip edip öğrendiklerimi uygulayacağım ikinci bir ekrana ihtiyaç duyuyorum. Sıradan bir monitör işimi görür gibi pivota gerek var mı? Mavi ışığı azaltma teknolojisine sahip olmasını istiyorum. 1080p yeterli gibi. Oyun oynamayacağım için 60Hz de işimi görür. Kaç inç olması gerektiği konusunda emin değilim. Önerileriniz var mı?

Bütçe nedir?

Bütceniz nedir tam olarak?

Monitör fiyatları hakkında bir bilgim yok bu yüzden bütçe belirlemedim. ihtiyacımı belirledikten sonra bir şekilde monitörü alacağım. 4K ve 2K çok gerekli olmadığı için kaçınarak biraz tasarruf etmeye çalışıyorum. Zaten kod yazmak için kullanılacak. Şimdilik en mantıklı seçenek 27 inç 1080p monitörü dik kullanmak gibi görünüyor ama hata yapmak istemiyorum, bu yüzden önerilerinizi bekliyorum.

Monitör fiyatları hakkında bir bilgim yok bu yüzden bütçe belirlemedim. Ihtiyacımı belirledikten sonra bir şekilde monitörü alacağım. 4K ve 2K çok gerekli olmadığı için kaçınarak biraz tasarruf etmeye çalışıyorum. Zaten kod yazmak için kullanılacak. Şimdilik en mantıklı seçenek 27 inç 1080p monitörü dik kullanmak gibi görünüyor ama hata yapmak istemiyorum, bu yüzden önerilerinizi bekliyorum.
27M1N3200ZA oneririm, pivot ozelligi var ve istedigin gibi 27" 1080p.

27m1N3200ZA oneririm, pivot ozelligi var ve istedigin gibi 27" 1080p.

Hocam 2K'lar da çok pahalı değilmiş. Gözüm biraz onlara kaydı. Çoğunlukla kod yazacağım için 1080p yeterli olur mu? Yoksa rahatsız eder mi? 27 inç falan düşünüyorum.

İkinci ekranın dik olmasına karar verdim arkadaşlar. Boyutu ve çözünülürlüğünü de netleştirmem gerekecek.

Hocam 2K'lar da çok pahalı değilmiş. Gözüm biraz onlara kaydı. Çoğunlukla kod yazacağım için 1080p yeterli olur mu? Yoksa rahatsız eder mi? 27 inç falan düşünüyorum.
Hocam sen bilirsin. Esneme imkanın varsa Xiaomi XMMNT27HQ öneririm.

Hocam sen bilirsin. Esneme imkanın varsa Xiaomi xmmnt27HQ öneririm.

Tasarımı çok iyi görünüyor. Oyuncu bilgisayarı olması biraz sıkıntılı hocam Hz ve ms değerlerine ihtiyacım olmayacak ama baktığım düşük Hz değerli monitörlerde hemen hemen aynı F/P olarak aklımın bir kenarında dursun.

Evet arkadaşlar, araştırdım ve 24 inç FHD IPS monitore karar verdim. Hangi markanın göz koruması ve paneli iyidir tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı