Yazılım için laptop tavsiyesi

NJORD5

Centipat
Katılım
29 Mart 2023
Mesajlar
88
Çözümler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yazilim ve kodlama için güçlü laptop sanirsam oyuncu laptoplarindan olanlardan tavsiye ne edersiniz? Islemci Intel mi olmali AMD mi? RAM'ler cift kanal mi olmali? Ekran karti olarak NVIDIA mi AMD mi olmali? Ayni zamanda isletim sistemi olarak ne secilmeli?
 
Oyuncu laptobu almanızı önermem. Özellikle sırtınızda taşıyorsanız çok ağırlık yapıyorlar. Ve fanları işlemcileri çok hızlı bitirebiliyor bataryayı. Huawei Matebook D16 önerebilirim. Ama oyun vs de oynayacaksanız HP Victuslar epey güzel duruyor.
 
İşlemci AMD'de olabilir İntel'de ikiside çok iyi ekran kartında ise AMD yazılımsal sorunları var deniliyor fakat o kadar yaygın olduğunu sanmıyorum güncelleme gelirse hemen yapmaz biraz bekler sorunu var mı yok mu yükleyenlerden öğrenirsiniz sonra yaparsınız onun dışında AMD bütçe dostudur.
 
Arkadaşlarda yazmış bataryası hızlı biter diye fakat ben laptopta genellikle oyuncu laptoplarından taraf oluyorum çünkü bütçesine oranla daha iyi bir donanım imkanı sunuyor fakat bataryası gerçekten bir problem bunun içinse powerbank alabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı