Yazılım için monitör önerisi

BerenErchamion8

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yazilim ile uğraşmak istiyorum. Uzun vadeli bir şey olsun ve F/P açısından mantıklı olsun diye Mac mini M.2 alacaktim. Fakat onun yanında ekipman edinmem gerekiyor. Oyun oynamıyorum ve yüksek grafik gerektiren projelerle şu anda uğraşmayı düşünmüyorum. Bütçe bandım yok. Sadece F/P olmasını istiyorum, yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Örneğin bu da M.2'ye göre düşük kalıyor, Samsung'un 6K 7klik modelleri hakkında ne düşünüyoruz?

Güzel fakat fiziksel ortamdan alacağım ve bu sadece Online ortamda satılıyor sanırım (MediaMarkt gibi teknoloji magazalarindan)

Güzel fakat fiziksel ortamdan alacağım ve bu sadece Online ortamda satılıyor sanırım (MediaMarkt gibi teknoloji magazalarindan)

Sorabilirsiniz mağazalara muhtemelen vardır.

Profesyonel işler için kullanılacakmış okusaydınız ya? Renk doğruluğu önemli.
Premier pro ya da profosyenel edit uygulamalarını kullanmiyorum -profosyenel olarak sadece yazılım öğrenmek icin- daha doğrusu renk doğruluğu aşırı önemli fakat şuan yazılıma yeni yeni başlıyorum ve uzun vadeli kaliteli bir şey almak istiyorum, onu kastettim

Profesyonel işler için kullanılacakmış okusaydınız ya? Renk doğruluğu önemli.
Mümkünse şunlardan birini önerebilir misiniz? Asus Monitörler Modelleri En Uygun Fiyatlarla! | MediaMarkt
Daha doğrusu teknosadaki link Teknosa sitesindeki online satıcı , mediamarktta direkt kendileri verdiği için daha mantıklı olue diye düşünüyorum

Yazılım öğrenip kendimi geliştirmek için alıyorum ve yüksek grafikli projelerle uğraşmayacagim sadece almışken iyisinden alayım demek istedim, çok profesyonel bir işle uğraşacağım zaman daha iyi bir monitöre geçiş sağlarım.

Zaten backend olaeak öğrenmeyi düşünüyorum şuanda başlangıç asamasindayim çok bir bilgim yok

Son düzenleme:
Ne özelliği varda bu kadar pahalı? 75hz ips panel.
@Takvaa neyin komik olduğunu çözemedim 🤔 arkadaş sadece yazılım için monitör istiyor ama gelen öneri 8klık monitör. 3klik 27 inç Samsung'lar bile yazılım için yeterli.
PXL_20230822_234757054.jpg

@Takvaa neyin komik olduğunu çözemedim 🤔 arkadaş sadece yazılım için monitör istiyor ama gelen öneri 8klık monitör. 3klik 27 inç Samsung'lar bile yazılım için yeterli. Eki Görüntüle 1917497
Siz ne önerirsiniz 5k bandında f/p olarak onerebileceginiz bir şey var mı? Böyle sormanın nedeni 5k ama değecek para 3k gibi olan şeyleri elemek. 5k derken illa da 5k ya da daha pahalı olsun istemiyorum, Lamborghiniye LPG taktırmayalim yeter, m2yi harcamadan çok da kötü olmayan uzun vadeli backend için daha cok:)

Son düzenleme:
Siz ne önerirsiniz 5k bandında f/p olarak onerebileceginiz bir şey var mı? Böyle sormanın nedeni 5k ama değecek para 3k gibi olan şeyleri elemek. 5k derken illa da 5k ya da daha pahalı olsun istemiyorum, Lamborghiniye LPG taktırmayalim yeter, m2yi harcamadan çok da kötü olmayan uzun vadeli backend için daha cok:)
Maalesef bir önerim yok. Demek istediğim sadece yazılım için kullanılacak bir monitöre o kadar para vermek biraz gereksiz geldi.

Maalesef bir önerim yok. Demek istediğim sadece yazılım için kullanılacak bir monitöre o kadar para vermek biraz gereksiz geldi.
Dediginizi anladım ve mantıklı geldi sizin fikrinize göre bunu kullanabilir miyim mesela? M5 Serisi 27” FHD Akıllı Monitör (Beyaz) - Samsung Shop Türkiye
Ya da şu fazla mi gereksiz olur (oyun oynamayacagim belki ama küçük hikayeli hafif oyunları deneyebilirim) 24” CRG5 4 ms 144 Hz Full HD HDMI Freesync Kavisli Gaming Monitör

Dediginizi anladım ve mantıklı geldi sizin fikrinize göre bunu kullanabilir miyim mesela? M5 Serisi 27” FHD Akıllı Monitör (Beyaz) - Samsung Shop Türkiye
Ya da şu fazla mi gereksiz olur (oyun oynamayacagim belki ama küçük hikayeli hafif oyunları deneyebilirim) 24” CRG5 4 ms 144 Hz Full HD HDMI Freesync Kavisli Gaming Monitör
24 inçde kavisli monitör iyi bir deneyim sunmayabilir. Mağazadan istediğiniz için de f/p olması biraz zor. En iyisi mağazaya gidip bir göz gezdirmek.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı